Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
Аз не бих заложил на плацебо.
Първо - въобще не е ясно какви са последствията от продължително излагане на СВЧ-то от клетките.
И не само от клетките де, но те са масовите дето излъчват СВЧ с по-голяма мощност.
Второ - виждал съм какво става с куче вързано във фокуса на СВЧ антена - на 20-тина метра и престояло там половин час. :sad:
Трето - хич и изобще не е ясно дали някои хора не са доста по-чувствителни към СВЧ от другите.
Примерно не знам дали си чувал, но има хора дето могат да различават по 100 000 000 различни цвята.
Демек около 100 пъти повече от нормалните хора дето могат да различат до 1 000 000.
И това е съвсем скорошно откритие - от преди 6-9 години (2007-2010).
Наричат се тетрахромати по понятни причини.
:partyman:
bulhomes2 - майстор
Какво е станало с кучето?
valentino76bs - майстор
bulhomes2 написа:
Виетнамска вечеря :)
DMN - майстор
valentino76bs написа:
В апартамент живеят малко дете на 8 години и баща му,и по думи на паникьосания родител/попечител ,настойник/ спряло да расте!
Не разбрах - бащата, родителя и настойника(попечител) едно и също лице ли са? :?
Според мен причината едва ли е в породилото се съмнение. За главоболие причинено от магнито поле съм по-съгласен, че може да се получи(мобилини клетки и антени в прекалена близост, магнитни бури), но чак спиране на растежа и то от рутери...По-скоро е друг проблем или нещо генетично(аз затова питах - знае ли се кой е бащата и майката генетични на детето). Аз даже имам наблюдения(мои и не само мои) на точно обратното, че младежите(не абсолютно всички разбира се) са доста високи на ръст спрямо родителите си в днешно време. Навремето когато се занимавах със спорт(най-вече лека атлетика) в училище(не съм от високите на ръст), един учител ни даваше съвети как някои упражнения спомагат за развиване на ръста, например висене на лост, подскоци със силно обтягане на ръцете нагоре(като например скачаш и се опитваш да достигнеш с ръка тавана в вкъщи), дали е имало истина в това не мога да потвърдя. По същата причина се спрягаше - защо щангистите са ниски - защото щангата ги натискала надолу(по време на растежа на младежа)) и от там по-нисък ръст, някои твърдяха пък, че нарочно щангистите са ги избирали с по-нисък ръст още в началото. А волейболистите пък растат високи :? .
Отклонихме се от "ел. абсурдите" ама...
Какво стана с кучето?
Andri01 - майстор
Изядоха го,ко да стане! защо в Сф едно време нямаше улични кучета ?Имаше много виетнамци! За това събота/неделя Сф. заприличаше на Сайгон-кореняците софиянци си отиваха по родните места и в града оставаха само виетнамците :).
vgeorgiev - специалист
PCL82 написа:
Ето как е била белгийската система. Снимките са от старото аксиално осветление останало на ул. Сердика и на ул. Иван Вазов в София.

Както се вижда от снимки 1925 и 1926 е имало само три фази, една от фазите е директно свързана на корпуса на лампите, което значи, че е била заземена.
Незнам дали това нещо е същото, но тук се вижда, как от два проводника се делят на 3.
Изображение
http://socbg.com/2014/03/%D1%81%D0%BE%D ... D0%B5.html
valentino76bs - майстор
DMN написа:
Не разбрах - бащата, родителя и настойника(попечител) едно и също лице ли са? :?
Да !...човека беше тотално изперкъл направо жал ми стана.И друго каза ,че детето майка няма родило се без майка и знае ,че няма майка..ужас.Говореше за някаква ваксина ,че от нея можело да било и т.н. ...абе да оставим тая тема,....
hidrazin - майстор
bulhomes2 написа:
След 2-3 дена му побеля козината и започна да капе на фъндъци.
После някъде "изчезна". :sad:
И аз не говоря за случая със забавения растеж а за случая при Chefo77 - оня дето го боляла главата.
А това със забавения растеж вероятно е някое заболяване.
Може да е и от ваксина. Стават понякога такива работи....
Krass - майстор
Кучето пред релейка 412 ли е било.
hidrazin - майстор
Krass написа:
Кучето пред релейка 412 ли е било.
Ай ся стига се прави че не знаеш. Разбира се че пред тропосферка. :-D

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: