• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ZEDYCUS - майстор
То така се почва, първо на старо учиш ( колегата бързо се научи :-D ) и след това нещо по ново.
Само дано не стане като моя случай, след 35 кг-вия, който седи на село закотвен, взех един евтин инвертор, който след втората проба поскъпна рязко със 120лв по спомени. Оттогава го къткам само с 2мм електроди и се представя добре, 3 врати направи и други работи. :partyman:
stiv1961 - майстор
И моя е към 30 кила, но не го разнасям по обекти щото не ми е това работата. Направих му количка и го разнасям из двора въпреки, че не съм много добре с краката. А бе оспамихме пак темата :-D
ZEDYCUS - майстор
:? Направо си я осрахме. Ма чашките май станаха в повечко.
На 35кг-вия и аз съм направил количка(офроуд) двора ми е крив към 30градуса наклон. :-D
agj - майстор
Да му е честит на Bojidar_Donev електрожена !
Е, младо е момичето и това няма да е първата и последна машина която ще купи ,пък и човек с времето добива опит …..!
MamaMy - майстор
agj написа:
Е, младо е момичето и това няма да е първата и последна машина която ще купи ,пък и човек с времето добива опит …..!
За кое момиче иде реч?
Bojidar_Donev - специалист
Да пуснах го в продавалника така е :) Но забелязвате ли че няма телефон е-маил и тн. пуснах го за да видя какви цени ще предложат хората за мен това е най добрия начин да разбереш дадена стока как сърви :) не искам и да си помисля да го продавам защото с такъв електрожен работата е песен ! А колкото до тежестта веднага щом изсъхне навън започвам количка :)
stiv1961 - майстор
Bojidar_Donev написа:
Да пуснах го в продавалника така е :) Но забелязвате ли че няма телефон е-маил и тн. пуснах го за да видя какви цени ще предложат хората за мен това е най добрия начин да разбереш дадена стока как сърви :) не искам и да си помисля да го продавам защото с такъв електрожен работата е песен ! А колкото до тежестта веднага щом изсъхне навън започвам количка :)
Така е и с обявите за работа :-D Кандидатстваш за една позиция и ти казват, че бройката вече е заета, искат да видят колко балъци ще клъвнат. Ай сиктир- тарикати :finga:
pansim - майстор
Честито за покупката, и ако някой прояви интерес - давай му го веднага и си вземи истинска машинка. :-D
Този заваръчен траф, има едно положително качество - може да го разглобиш и да вземеш някой лев като го дадеш за старо желязо.
agj - майстор
MamaMy написа:
agj написа:
За кое момиче иде реч?
:x
Малка правописна грешка ,с голямо значение!Извинявам са на Божидар дано не съм го обидил!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Тема "Съвет за електрожен от Лидл" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: