• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fox_vt - майстор
По темата скоро сложих напреженова защита високо ниско, тя би трябвало ако нулата отпадне да изключи и да спаси положението.
nikolov333 - майстор
Помниш ли модела, да я видим тая защита?
muhala - майстор
stridata написа:
Направо изпращяхте! Дайте поне някво решение за боилера, че той ми се струва най-опасен? Тия ми рефрешнаха старата инсталация нямаше как да слагат 3 жила, а къщата е строена 60-те! Не мисля да си режа вените, но все пак.....

П.п
Какво точно би могло да прекъсне НУЛАТА, че да стане тая инфекция?
Контактор при бойлера.
Иначе темата е разисквана тук: viewtopic.php?f=11&t=34481
Junak - майстор
stridata написа:
Направо изпращяхте! Дайте поне някво решение за боилера, че той ми се струва най-опасен? Тия ми рефрешнаха старата инсталация нямаше как да слагат 3 жила, а къщата е строена 60-те! Не мисля да си режа вените, но все пак.....

П.п
Какво точно би могло да прекъсне НУЛАТА, че да стане тая инфекция?
А другия вариант - локално ДТЗ- Например повечето хидромасажни вани имат :)
zz_stefanov - майстор
Засрамете се viewtopic.php?p=851304#p851304 :)
fox_vt - майстор
nikolov333 написа:
Помниш ли модела, да я видим тая защита?
Цък
Тази е но сто амперова.
plamen6703 - майстор
Това е като да си сложиш статуетка на слон в дома и да разчиташ на нея да ти донесе щастие и късмет :-D Единственият, който печели от продажбата на такива "матракулки" е този, който успее да ги пробутва на тези, които мислят, че вършат работа. Важно е човек да вярва и да се върти колелото :-D
hidrazin - майстор
zz_stefanov написа:
Засрамете се viewtopic.php?p=851304#p851304 :)
О.К. Срамувам се... :sad:
:partyman:
fox_vt - майстор
plamen6703 написа:
Това е като да си сложиш статуетка на слон в дома и да разчиташ на нея да ти донесе щастие и късмет :-D Единственият, който печели от продажбата на такива "матракулки" е този, който успее да ги пробутва на тези, които мислят, че вършат работа. Важно е човек да вярва и да се върти колелото :-D
Мега икономика се крепи на хора мислещи като тебе. Хидрата във другия форум беше намерил същата но със дисплея у нас за над 200 лв , ама то глупаци с лопата да ги ринеш ще има хора като тебе които ще я купят на тази цена. На днешно време когато всякакви електронни компоненти се бълват от поточните линии във колосални количества за жълти стотинки, да даваш много пари за някакво изделие е просто тъпо. Нещо подобно на айфон идиотите.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 17

Тема "Зануляване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: