Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
vgeorgiev - специалист
Нещо от мен.
Прикачен файл:
IMG_20160514_125529.jpg
kozl - майстор
Е така е като жичкаджията превари плочкаджията, а последния не фата от тоци :lol:
jekasus - майстор
kozl написа:
Е така е като жичкаджията превари плочкаджията
С около 20-30-40 години... :-D
zz_stefanov - майстор
Така е, защото не се спазва, че ремонт се почва първо от инсталациите и чак накрая са декорациите :cool:
Hoвoceлckи - майстор
Мм, да-а! Винаги първо трябва да мине жичкаджията предварително да си загипсира конзолките, а това мазачи, фаянсаджии, лампераджии ... да си взимат равнис по тях :wink:
ktamen - специалист
Gnus написа:
Спрях да чета, като стигнах до
енергия от първичното енергийно поле на Вселената
Ако беше прочел до края, щеше да научиш, че ти също участваш във финансирането на рекламата за изобретението:
съвместно с Министерството на младежта и спорта, Министерството на околната среда и водите, Министерството на икономиката, Министерството на регионалното развитие и благоустройство, Министерството на енергетиката.
Чудя се в тази академия:
Балканската академия на науките и културата (БАНК)
Дали се изисква академиците да имат Основно образование или Началното е предостатъчно :?:
Chefo77 - майстор
В това положение на предпазителите работи само и единствено осветлението. На 10-те ампера са свързани всички контакти в спалнята. ДТЗ-то е в отпуск. В кутията за външно включване на бойлера, зелено и жълто означава фаза. Кооперацията е "премиум", строена 2014-2015, цена около 1400 евро на квадратен метър.
Прикачен файл:
image-462b53a593602250e7283d0dfa696e1e1282c52d3f3d7673d3b9a1a869eebc79-V.jpg
nikolovvd - майстор
Като гледам това се сещам как сградата е получила Акт 16.
Няма да се очудя, ако стените започнат да се пукат до 1-2 години.
Много корупция, много неща в тая държава.
ktamen - специалист
Марката на предпазителите, напълно съответства на цена от 1400 евро на квадрат.
kuger - майстор
Chefo77 написа:
В това положение на предпазителите работи само и единствено осветлението. На 10-те ампера са свързани всички контакти в спалнята. ДТЗ-то е в отпуск. В кутията за външно включване на бойлера, зелено и жълто означава фаза. Кооперацията е "премиум", строена 2014-2015, цена около 1400 евро на квадратен метър.
Прикачен файл:
image-462b53a593602250e7283d0dfa696e1e1282c52d3f3d7673d3b9a1a869eebc79-V.jpg
Е, аз не виждам ни бойлерно табло, ни "жълто-зелено", ама нейсе :? , проблема може да е в моя телевизор.
Относно качеството на изпълнението, ами у нашенско най-разбираме от "тоци", футбол и политика!
Аз също се напарих от такива "майстори" в новопостроена кооперация. При това изпълнителя се е покрил перманентно!
Ако го набарам, фаза на носа, нула на ташките :evil:

Тема "ЕЛ. АБСУРДИ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: