Еми трябва да се знае на база на какво се формират таксите. Една част са за поддръжка на системата - смяна кабели, трафопост, предпазители, електромери ... Други такси са за загубите по кабелите. Загубите са напълно нормални и не зависят от никого освен от закона на ОМА. При високото напрежение загубите са по малки и за това е по малка таксата.
Не мисля че ни цакат с тях. Освен с таксата за зелена енергия и таксата невъзстановими -глобите на тецовете. В края на краищата никой не ми плаща на мен глобите от КАТ да речем.
Тъпото е че повечето хора не стачкуват за по високи доходи, а всичко се изражда като протеста за цената на горивата. Ей затова ще сме си последни на опашката.
Не мисля че ни цакат с тях. Освен с таксата за зелена енергия и таксата невъзстановими -глобите на тецовете. В края на краищата никой не ми плаща на мен глобите от КАТ да речем.
Тъпото е че повечето хора не стачкуват за по високи доходи, а всичко се изражда като протеста за цената на горивата. Ей затова ще сме си последни на опашката.