Заинтригуваме, че е на цена по-ниска от България.Да, обаче като ти прочетох мнението за забавена поръчка и то от ноември месец и най-вече, че не можеш се свърза с тях, май ще се откажа и ще си предпочета да отида до магазина.
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
dobcho_vn
- специалист
937 мнения в "Купуване на Мултицет-какъв?"
brum
- майстор
С DX приказваш през ticket-и. На сайта създаваш ticket и описваш проблемте. До преди 2 месеца проблеми бях нямал с тях, а пратките бяха над 30. Обаче от 2 месеца (средата на октомври) нищо не е идвало от тях.
Общо 5 пратки. За 3 ми върнаха парите, но не в картата, а като кредит в магазина им. А за другите две защото имало тракинг номера казаха, че ще се свържат с офиса където ми е пратката (те и двете циркулират от месец-два на едно и също място) и ще се разберат с тях.
И другото - за доставка от ebay обикновенно отнема месец, но от DX откарват и по 2 месеца понякога. Добре е да се усетиш преди 45 ден от плащането за да можеш да юрнеш paypal да ти върнат парите. По този начин ти е гарантирано, че ако търговеца не успее да докаже, че си получил пратката парите ти се връщат. След 45ят ден - всичко е на късмет според правилата на сайта.
И да не съм съвсем off - занимавам се с електроника като хоби. Разни схеми дребни правя, усилватели чопля, последното е че съм намислил да си правя система за автоматично поливане дето следи влажността на почвата и разни други условия. Та какво ще ми препоръчате? Искам да е максимално читаво, но не искам да дават 3 торби с пари
.
Тоя UT61E на UNI-T читав ли е? Комуникацията по RS232 ми е тотално излишна, но и сегашния mastech я има, пък не ми пречи. Обаче ако има вариант без нея в който да спестя някой и друг лев няма да се замисля за по-евтиното
. Като цяло тия по китайские сайтове са по на оферта, пък имам достатъчно опит с тях и предпочитам от там да дойде.
Общо 5 пратки. За 3 ми върнаха парите, но не в картата, а като кредит в магазина им. А за другите две защото имало тракинг номера казаха, че ще се свържат с офиса където ми е пратката (те и двете циркулират от месец-два на едно и също място) и ще се разберат с тях.
И другото - за доставка от ebay обикновенно отнема месец, но от DX откарват и по 2 месеца понякога. Добре е да се усетиш преди 45 ден от плащането за да можеш да юрнеш paypal да ти върнат парите. По този начин ти е гарантирано, че ако търговеца не успее да докаже, че си получил пратката парите ти се връщат. След 45ят ден - всичко е на късмет според правилата на сайта.
И да не съм съвсем off - занимавам се с електроника като хоби. Разни схеми дребни правя, усилватели чопля, последното е че съм намислил да си правя система за автоматично поливане дето следи влажността на почвата и разни други условия. Та какво ще ми препоръчате? Искам да е максимално читаво, но не искам да дават 3 торби с пари

Тоя UT61E на UNI-T читав ли е? Комуникацията по RS232 ми е тотално излишна, но и сегашния mastech я има, пък не ми пречи. Обаче ако има вариант без нея в който да спестя някой и друг лев няма да се замисля за по-евтиното

kam34
- специалист
Честита нова година, много здраве, щастие и успехи на всички съфорумници.
Далаверата с китайските сайтове е че там не плащаш 20% ДДС. За това и всичко ни се струва по евтино отколкото от нашите магазини. Внимавайте с големите поръчки и доставка с куриерски фирми, обикновено те ги препращат към митница да те цоцат и с митническо обслужване и това да си платиш ДДС-то ти се струва най малкия проблем.
Я кажи по подробно каква е далаверата с PayPal и връщането на парите преди 45 дни. То май в моя случай съм ги пресрочил до днес са 50дни.
Колкото до въпроса вземи си някой Uni-T или Mastech без опция RS232 и ще си доволен. Гледай да е маркиран като категория CATIII 1000V или CATIV600V имат защита по напрежение за всички обхвати.
Далаверата с китайските сайтове е че там не плащаш 20% ДДС. За това и всичко ни се струва по евтино отколкото от нашите магазини. Внимавайте с големите поръчки и доставка с куриерски фирми, обикновено те ги препращат към митница да те цоцат и с митническо обслужване и това да си платиш ДДС-то ти се струва най малкия проблем.
Я кажи по подробно каква е далаверата с PayPal и връщането на парите преди 45 дни. То май в моя случай съм ги пресрочил до днес са 50дни.
Колкото до въпроса вземи си някой Uni-T или Mastech без опция RS232 и ще си доволен. Гледай да е маркиран като категория CATIII 1000V или CATIV600V имат защита по напрежение за всички обхвати.
brum
- майстор
За много години
.
Ами до 45тият ден можеш да отвориш dispute. След това почвате да си говорите с търговеца в paypal. И имате 20 дни да се разберете или да ескалираш dispute-а до claim. Като стане claim вече не можете да си говорите с търговеца. В този "режим" paypal преценят дали да ти върнат или не парите. До колкото знам повечето пъти решават в полза на клиента и ти връщат парите.
Ей тук са описани - https://www.paypal.com/uk/webapps/helpc ... nId=163627 .
А за митниците и ДДС-то не е толкова голяма драма. Минава се за 10-15 минути
. Три ходения до там имам и все без проблеми. Да не говорим, че са идвали пратки по 60-80 долара без да минат през митниците
. Винаги можеш да се разбереш с търговеца какво да пише в декларацията като сума. И други врътки има, ама там става дълго и широко.

Ами до 45тият ден можеш да отвориш dispute. След това почвате да си говорите с търговеца в paypal. И имате 20 дни да се разберете или да ескалираш dispute-а до claim. Като стане claim вече не можете да си говорите с търговеца. В този "режим" paypal преценят дали да ти върнат или не парите. До колкото знам повечето пъти решават в полза на клиента и ти връщат парите.
Ей тук са описани - https://www.paypal.com/uk/webapps/helpc ... nId=163627 .
А за митниците и ДДС-то не е толкова голяма драма. Минава се за 10-15 минути

Krass
- майстор
Аз пък си взех това http://www.stbbg.com//?page_id=21&record_id=6673
valentino76bs
- майстор
Аз имам ей туй иевтинкото/е имам и други/,ма чудесна работа ми върши ...даже скоро и на мотора термостата показа дали е в ред ...
Прикачен файл:
dt838_1_320x320_1.jpg
stiv1961
- майстор
Хи- хи, и аз го имам същия. На температура в къщи показва 8 градуса въпреки, че печката гори и съм по тениска. Със сондата в комплекта на самата печка показва 44 градуса а около печката не се стои от жега
За другите обхвати не съм сигурен много, на акуто на колата мери 12.8 волта при незапален двигател, като го запаля- 13.8.

valentino76bs
- майстор
stiv1961 написа:Хи- хи, и аз го имам същия. На температура в къщи показва 8 градуса въпреки, че печката гори и съм по тениска. Със сондата в комплекта на самата печка показва 44 градуса а около печката не се стои от жегаEеее то твоя развален....моя мери вярно чак и пулса ми...За другите обхвати не съм сигурен много, на акуто на колата мери 12.8 волта при незапален двигател, като го запаля- 13.8.

Avas_co
- майстор
Колега kam34 доколкото разбрах имаш http://www.stbbg.com//?page_id=21&record_id=6654 , би ли споделил случвало ли ти се е, в момент на нерви(или недоглеждане) да тръгнеш да мериш напрежение, а уреда да е нагласен в обхват за верига.
И ако да, свирва ли уреда завинаги ?
И ако да, свирва ли уреда завинаги ?
Тема "Купуване на Мултицет-какъв?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература