• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
emil679 - специалист
nikolov333 написа:
Така, така Емил-е прав си, не споря с тебе, само че и ти гледаш надменно над необразованите хора, които търсят помощ за проблемите си..та нямам намерение да се извинявам конкретно на тебе..извинявам се на хидрата и на всички, които наистина са ми помогнали...и не само на мене, но ти не си в тоя списък :partyman:
Аз не гледам надменно на хората ,които не знаят ,а на хората ,които не знаят, но дават съвети- имам в предвид теб , има разлика , никога не съм отказвал съвет и помощ на хора ,които се нуждаят от нея вкл. и ти . Въпрос на възпитание и култура.
Последна промяна от emil679 на ср окт 07, 2015 5:11 am, променено общо 2 пъти.
nikolov333 - майстор
emil679 написа:
nikolov333 написа:
Така, така Емил-е прав си, не споря с тебе, само че и ти гледаш надменно над необразованите хора, които търсят помощ за проблемите си..та нямам намерение да се извинявам конкретно на тебе..извинявам се на хидрата и на всички, които наистина са ми помогнали...и не само на мене, но ти не си в тоя списък :partyman:
Аз не гледам надменно, на хората ,които не знаят ,а на хората ,които не знаят, но дават съвети- имам в предвид теб . Има разлика , никога не съм отказвал съвет и помощ на хора ,които се нуждаят от нея вкл. и ти . Въпрос на възпитание и култура.
Виж сега, не казвам, че съм прав Емил-е, но и ти също не си..давам съвети защото не виждам някой, който да помогне на човека, понеже вие знаещите много внимавате да не кажете нещо погрешно, че Хидрата "деби" :axe:
Последна промяна от nikolov333 на ср окт 07, 2015 4:44 am, променено общо 1 път.
emil679 - специалист
Жалко и смешно поведение .Нямам никакъв интерес -комерсиален от сделки с подобен характер . Това беше жест за помощ и подкрепа ,а не предложение за комерс . Мога да си позволя да съм много над тези неща ,като ползване на форум за лична изгода.Жалко ,че така елементарно възприемаш нещата.
Твърде много години работя в тази сфера , никой не може да ме притесни с укори и съвети ,ако е прав си го признавам ,ако не -това си е негова грижа.
Последна промяна от emil679 на ср окт 07, 2015 4:50 am, променено общо 1 път.
nikolov333 - майстор
emil679 написа:
Жалко и смешно поведение .Нямам никакъв интерес -комерсиален от сделки с подобен характер . Това беше жест за помощ и подкрепа ,а не предложение за комерс . Мога да си позволя да съм много над тези неща ,като ползване на форум за лична изгода.Жалко ,че така елементарно възприемаш нещата.
Сори, умишленно беше, но исках да видиш как е, когато те възприемат неправилно..жалко е, но не е смешно!
Затова ти се извинявам, наистина прекалих вече :partyman:
emil679 - специалист
nikolov333 написа:
Сори, умишленно беше, но исках да видиш как е, когато те възприемат неправилно..жалко е, но не и смешно!
Затова ти се извинявам, наистина прекалих вече :partyman:

И жалко и смешно , не съм дилър и няма да бъда . Все ми е едно как ме възприемат -правилно или не . Трудно е да ме унизи или обиди човек, не ме притеснява ничие мнение или кой дебнел там , не ме намествай в твоите рамки -теснички са ми . Дръж се подобаващо и това е достатъчно ,аз не те възприемам неправилно -като питащ ,прави разлика . Едно е нямам възможност и средства ,а друго е -не ми се дават.Ако човека напише на лични -ще му повярвам и ще му "драсна нещата" ,няма да обеднея или забогатея с неговите пари .Ти си направи изводите за всичко написано ,а това че си прекалил - това си е твоя грижа. Важното е ,че макар и да се опита да бъдеш полезен - не успя и е хубаво "Всяка жаба да си знае гьола".
ПП. И не си променяй мненията ,аз добавям ,а ти триеш и се губи смисъла .
nikolov333 - майстор
Само, дето това трябваше да му, го предложите и без да вдигаме толкова гюрултия, че темата се вмириса от всякъде. :partyman:
За мене важното е да помогнем на човека и ако наистина го направиш :respekt:
emil679 - специалист
nikolov333 написа:
Само, дето това трябваше да му, го предложите и без да вдигаме толкова гюрултия, че темата се вмириса от всякъде. :partyman:
За мене важното е да помогнем на човека и ако наистина го направиш :respekt:
Вмириса се от некомпетентност ,а за съветите -защо мислиш ,че той е питал само тук !? И пак добавям ,има разлика в подхода , не се започва със "задачата е такава" и завършва с "Качеството е по-важно от цената ", когато искаш помощ я искай правилно ,а не с този нюанс- " пари не жаля ама не ми се дават" .Надявам се да си схванал разликата в подхода .
nikolov333 - майстор
Добре бе Емил-е, разбрах..ти си прецени ще му помогнеш ли.. :partyman:
emil679 - специалист
nikolov333 написа:
Добре бе Емил-е, разбрах..ти си прецени ще му помогнеш ли.. :partyman:
Нито ще е първи ,нито ще е последен от този форум .Стига да мога ще му помогна ,но само с проект- в този случай .
Последна промяна от emil679 на ср окт 07, 2015 6:09 am, променено общо 1 път.
nikolov333 - майстор
Радвам се..честно казано не съм си представял, че някой ще отдели безвъзмездно от времето си за да помогне с такъв проект.. :partyman:
Последна промяна от nikolov333 на ср окт 07, 2015 5:58 am, променено общо 1 път.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Тема "Питане за нова ел.инсталация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: