• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 33
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Avas_co - майстор
чет юни 20, 2024 8:00 pmКиррил написа:
чет юни 20, 2024 3:17 pmgogo7777 написа:
Естествено, че сме в застой....дори по-зле. По всички пунктове на развитие сме заставени от Комуната да пълзим.
:drinkers:
Напълно си прав - по време на соца сме били в застой и едвам сме свързвали двата края, трудно се намираха банани. Нямаше ток и вода, живяхме в землянки.
Вече 35 години обаче сме в стремглаво развитие на всичко - икономиката расте, земеделието е в разцвет, хората са доволни и щастливи, цените ниски, заплатите високи, съдебната власт е безупречна, няма корупция . Сега се строят заводи, фабрики, завършени са няколко магистрали, подземни тунели, мостове на Дунава..... образованието е супер.
Аз съм щастлив, че живея в тази страна и се радвам, че медиите са безпристрастни, че партиите са прекрасни и честни.
Така, че си прав - били сме в голям застой, а сега процъфтяваме и от 9 милиона населението е към 15 ...оппа грешка 5 милиона.
Много ми е интересно, когато гастербайтери дават оценка за състоянието на страната ни.

Долу Путин, слава на Украйна.
Никой не твърди, че живеем в прекрасна държава, напротив. Дори и да е такава, винаги има какво да се иска.
От друга страна, никога в историята на България, хората не са живели толкова охолно.
Да, ножицата е много широко отворена, и има неравенство. Няма как да го отречем, то е видимо.
Но всеки предприемчив човек има възможност да изкара пари, има възможност да пътува, да се учи, да се развива.
Голямата част от тъгуващите по соца, всъщност тъгуват по младостта си.
ivanovbg - майстор
[quote=Avas_co post_id=1169501 time=1718903279 user_id=64584
Голямата част от тъгуващите по соца, всъщност тъгуват по младостта си.
[/quote]

Глупости говориш както обикновено.
чет юни 20, 2024 7:57 pmAvas_co написа:
.......
Нали правим разлика между фабрика и цех?
Аз и група съветски учени правим разликата. А ти?!!
ср юни 19, 2024 11:31 pmAvas_co написа:
........
Чудна работа, как ли прадядо ми е бил електротехник, след като не е имало електричество. Същият, е бил собственик на цех за производство на кабели/проводници на 09.09.1944.
.......
Тук внушаваш нещо, което не кореспондира с .......разликата между фабрика и цех.
Може да е бил началник или управител на цеха, но собственикът притежава фабриката.
Елементарен си и постоянно се оплиташ в лъжи, измислици.
Ти си пълно Ехо. Чао си!
Avas_co - майстор
чет юни 20, 2024 8:23 pmТрифон П.Трифонов написа:
чет юни 20, 2024 7:57 pmAvas_co написа:
.......
Нали правим разлика между фабрика и цех?
Аз и група съветски учени правим разликата. А ти?!!
ср юни 19, 2024 11:31 pmAvas_co написа:
........
Чудна работа, как ли прадядо ми е бил електротехник, след като не е имало електричество. Същият, е бил собственик на цех за производство на кабели/проводници на 09.09.1944.
.......
Тук внушаваш нещо, което не кореспондира с .......разликата между фабрика и цех.
Може да е бил началник или управител на цеха, но собственикът притежава фабриката.
Елементарен си и постоянно се оплиташ в лъжи, измислици.
Ти си пълно Ехо. Чао си!
Собственик на цех, като собственик на фабрика ли го четеш?
Освен проводници, са правили и връзки за обувки. Как и защо, да ти обясни твоя приятел.
чет юни 20, 2024 8:29 pmAvas_co написа:
Колко може още да мажеш?!
Няма собственик на цех.
Има собственик на фабрика, а цеховете, у фабриката, си имат началници.
Айде, по тангентата да си обършеш задника!
Avas_co - майстор
чет юни 20, 2024 8:32 pmТрифон П.Трифонов написа:
чет юни 20, 2024 8:29 pmAvas_co написа:
Колко може още да мажеш?!
Няма собственик на цех.
Има собственик на фабрика, а цеховете, у фабриката, си имат началници.
Айде, по тангентата да си обършеш задника!
Ти тъп ли си?
Имам разни познати/приятели с разни манифактури/цехчета, в който работят десет жени, и според теб това е фабрика, така ли?
В комунизма, може и цеховете да са били част от фабрики. В реалния живот, не е съвсем така.
чет юни 20, 2024 8:39 pmAvas_co написа:

Ти тъп ли си?
Имам разни познати/приятели с разни манифактури/цехчета, в който работят десет жени, и според теб това е фабрика, така ли?
В комунизма, може и цеховете да са били част от фабрики. В реалния живот, не е съвсем така.
Многоуважаемата аудитория ще прецени.
https://rechnik.chitanka.info/w/%D1%86%D0%B5%D1%85
Avas_co - майстор
чет юни 20, 2024 8:42 pmТрифон П.Трифонов написа:

Ти тъп ли си?
Многоуважаемата публика да ме извини, че не съм се изразил, както пише в речника на милиционерите.
П.П.
Сега на смяна ли си?
чет юни 20, 2024 8:44 pmAvas_co написа:

Многоуважаемата публика да ме извини, че не съм се изразил, както пише в речника на милиционерите.
Колкото повече мажеш, толкова повече се размирисваш, както и в другата тема за познанствата, че намеси и приятели.
Пък какво пречи речникът да е писан от милиционер? Ъ?!!
Съвсем започна да олекваш, видно от персоналните "определения", хаха.
ivanovbg - майстор
чет юни 20, 2024 8:44 pmAvas_co написа:
чет юни 20, 2024 8:42 pmТрифон П.Трифонов написа:

Ти тъп ли си?
П.П.
Сега на смяна ли си?
Капсулирай се!
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 33

Тема "България няма нужда от ВЕИ-та" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: