jordanvass написа: Китайска му работа.Чие производство са тези джиджените електромери, примерно, като този от снимките на kozl

Що ми се струва, че електромерът му отчита и значителен процент от реактивната енергия

jordanvass написа: Китайска му работа.Чие производство са тези джиджените електромери, примерно, като този от снимките на kozl
ktamen написа:Кои изисквания да гледам за електромера от снимките на kozlЕлектромера на kozl е този:
ktamen написа:Ти май не обърна особено внимание на поста ми за твоите предпазители. Пълни ментета са и дано не се убедиш по гадния начин. Да ги използваш за мерене на ток е твърде оптимистичноКои са ментета? АВВ, multi или multin.![]()
ktamen написа:Въпросният предпазител е Марлен Жарен (MERLIN GERIN), пише го най-отгоре. Това мулти9 не го знам кво е. Два пъти съм правил късо с такива предпазители. Първия път вместо да падне трифазен автомат Марлен Жарен С40, изгоря 200А стопяем башон. Втория път бърниках в таблото и са получи електроженен ефект, поне няколко секунди си гърмя и трещя, ама Марлен Жарен С63 не прояви никакви признаци, че има намерение да изключи. Наложи се да бръкна насред искрите с ръка и да сваля палчето му с пръст. Този С63 ми е сложен от енергото и за съжаление още съм с него, защото е зад пломба и не мога да го сменя.kozl написа: без да пада този до него, който е последователно включен на АВВ-тоСпоред личния ми опит с тази серия на Марлен Жарен (който не е голям, само две бройки един С40 и един С63) хич не го чакай да падне. Мноу са яки и деянят на всякви токове.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: