• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
DMN - майстор
preslav написа:
Наздраве
Ми ха наздраве! :partyman:
:)
preslav - майстор
sinfon написа:
preslav написа:
Иначе авторът нищо няма да реши, още повече сам!
Защо така мислиш? Аз ще им обясня, че настоявам и ще се вземат мерки.
Седма страница - седмо чувство, на осмата може да имам и осмо!
Chefo77 - майстор
Светът няма да свърши, като им монтираш един проточна машинка на Елит. Нашите ползват такава на някаква хиперкуча марка на вилата вече втора година. Сложиха такава в кухнята на новата къща, точно Елит, и мисля че е много разумно решение - все пак тръбата от бойлера щеше да минава през 3 помещения, за да стигне до кухнята им. Резервиран съм само към марката ...
В моята кухня при ремонта ще сложа пак проточен бойлер, но 5 или 10 литров. Нещо не ме кефят самите смесители на тези от типа на Елит-а.
nikolov333 - майстор
chefo..как проточен бойлер..пък 5 или 10 литров? Иначе аз съм сложил 15л.под мивката, че жената намира какво да мие на всеки 15 мин. :-D
Chefo77 - майстор
nikolov333 написа:
chefo..как проточен бойлер..пък 5 или 10 литров? Иначе аз съм сложил 15л.под мивката, че жената намира какво да мие на всеки 15 мин. :-D
Е те такъв имах предвид, моя грешка!
zz_stefanov - майстор
И една тясна миална ще свърши работа, но трябва да се сменят навиците да не се подмива всяко нещо на 15 минути и да се пуснат в оборот резервните съдове и прибори от шкафовете. :)
djendov - специалист
zz_stefanov написа:
И една тясна миална ще свърши работа, но трябва да се сменят навиците да не се подмива всяко нещо на 15 минути и да се пуснат в оборот резервните съдове и прибори от шкафовете. :)
Съдомиялната пести многовода!
Моята е стара като света, от най-големите. Жена ми я тъпче, все едно мие за последно, а разхода и е 6 литра вода. С тея 6 литра аз няма да мога да ги намокря даже.
Остава въпроса обаче с миенето на ръцете и голямото трасе до кухнята.
zz_stefanov - майстор
Пести вода и ток, но читава таблетка, по-евтина от 20 ст. трудно се намира. Но жена ми миеше чиниите с цял бойлер вода, може и пак да е на сметка :)
Chefo77 - майстор
Нещата не са само в парите, удобството е несравнимо. Но топла вода в кухнята ВИНАГИ трябва, без значение има ли съдомиялна, или не. А и не съм убеден, че Живко ще иска да набие едни 500 лева в такава машина, нито че ще пречупи родителите си да я използват.
Ние сме на Fairy, много добри и далеч не скъпи - 26 лева 120 броя.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Тема "Търся проточен бойлер под налягане, който да замести обикновен!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: