• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ky-kyy - майстор
Една майка, съветвала дъщеря си - Няма да се жениш за мъж, който има "златни ръце", защото никога няма да ти купи нищо ново :lol:
Шопе, драсни един адрес, да ти пращам всички ненужни уреди и боклуци, които оставям до кошовете....От днес ще си събирам и презервативите даже, все ще измислиш, за какво да ги ползваш :lol:
fbr - майстор
чет яну 21, 2021 8:21 amшоп написа:
а именно черните серпентини... протичат яко.
Черните серпентини протичат, когато седят празни и имат достъп на кислород. Принципно серпентината е от материал с по-голяма дебелина от дебелината на материала на балона. При нормални условия на експлоатация, балона се пробива по-бързо.
kozl - майстор
И тая теме утече към боклука :lachtot:
A в боклука има леб и препитание, ма мноо станаха буклучарите, та не стига за всите :shock:
шоп - майстор
чет яну 21, 2021 10:16 amfbr написа:
Черните серпентини протичат, когато седят празни и имат достъп на кислород. Принципно серпентината е от материал с по-голяма дебелина от дебелината на материала на балона. При нормални условия на експлоатация, балона се пробива по-бързо.
А дали е така? Един бегъл поглед на вторичния пазар на бойлери у нас показва, че масово серпентините са протекли. Дали ги правят от безшевни тръби?!

Копирам поста на уважавяният от мен @resistbody:

Имам 2 сънсистем, нагревателя е на средна точка...вероятно да грее само 150л..(в моя случай), аз ги позлвам на газ през серпентините.. единия дойде с фабрично пробита серпентина...

Без думи!
Кумчо Вълчо - специалист
вт яну 19, 2021 7:50 pmschuldiner написа:
Какво сега, ъп на спора ли ще правиш, Кумчо? Само за сведение viewtopic.php?f=11&t=65649 с резултат 76% "безусловно за", 18% харесват само скъпите и едва трима гласувахме против българското производство.
Аз може да не съм съгласен, но си уважавам повечето от съфорумците. Затова обещавам, когато ми се наложи смяна, новият да бъде от български производител.
Еншулдиген зи бите, хер schuldiner, че ще я карам накратко и ще попитам набързо. Причината е, че нямам много време за писане, полицията ме гони.
Ти мене уважаваш ли ме?
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

Тема "Протекъл бойлер на Елдоминвест" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: