• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 48
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
thinkpad - майстор
drastar написа:
да това е реална цена. На снимките от предните страници също са с цени директно от магазина, но са без ДДС, аз имам фирма и на всеки 3 месеца си тегля ДДС-то
Очевидно тогава ти печелиш. Дори купувайки с намаление от производител моето не е много по-евтино от твоето.
drastar - специалист
ей да взема да ви пращам от тези 'кабели', да не се мъчите после да изтегляте проводници в празното гофре :-D

и за да не си помислят бъдещи ваши клиенти, че в белгия е по йофтино, нашите ги пердашим на 40€ на ключ, 50 контакт, 60 двоен контакт, девиатор 55. Таблото в горният проект 800, схемите и те не са безплатни 300 еврака и тн......кабелите, копането, пробиването измазването и...... влиза в цените на точките. Е, може да се смята и по друг начин, на линеен метър.http://www.livios.be/fr/etapes-de-const ... ectricite/
Последна промяна от drastar на вт сеп 17, 2013 10:06 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
drastar, с тоя таван спора по темата е безсмислен :-D
Кики - специалист
Ей да взема аз да дойда да бачкам в Белгия, то май си е "песен" бачкането там, пък и живота е готин. И наистина с тоя Армстронг файда от писаното до тук няма.
Последна промяна от Кики на вт сеп 17, 2013 11:04 pm, променено общо 3 пъти.
drastar - специалист
jekasus написа:
drastar, с тоя таван спора по темата е безсмислен :-D

:-D е, не на всякъде е така. Сега имам един обект с бетонни плочи, и клиентът започна да нарежда това, това ....... висящ таван има ли ? питам аз
Не
Е няма да стане
ЪЪЪЪ еми тогава ще направим
Ок тогава, ще направим всичко което си пожелаеш :-D

:partyman:
Кики - специалист
Супер, с разбрани клиенти О.К., абе шъ тръгна аз за Белгия ама пустия му френски, или фламандски там не ми изнася.
Последна промяна от Кики на вт сеп 17, 2013 11:01 pm, променено общо 1 път.
drastar - специалист
Кики написа:
Супер, с разбрани клиенти О.К.
този е клиента с 4-те девиатора до входната врата на хола(писах по рано за това). Това е мезонет(мисля че така се казваше на български :? ), и нашият решил да светва 4 полюлея отделно, но 2-та са на единият етаж другите 2 на горния, и естествено иска да ги командва от всякъде, но не може да се пипа и пода щот е паркет и няма да го сменя......с една дума луда работа.

пп. мани,мани аз вече 7 години и още не мога да науча единият пък те са два езика :axe:
Кики - специалист
Луда работа = луди манги, все ще измислиш нещо, не го отчайвай човечеца да не ти изкара лошо име. А втория език не го ли говорят само горе към Холандия?

пп.Сега се сещам, предполагам паркета е на горния етаж, няма ли чалъм с наклонен пробив да излезеш зад перваза на паркета без да го закачаш?
Последна промяна от Кики на вт сеп 17, 2013 11:01 pm, променено общо 2 пъти.
hidrazin - майстор
jekasus написа:
http://www.youtube.com/watch?v=1u1rZAWzSok
это тоя дълбае :-D
Това е ужасно!!! Надявам се не си ти на клипа? :) Определено тоя на клипа си е обикновен общак или мазач и няма нищо общо с
тока. Не веднъж съм казвал защо на някои хора трябва да им се чупят ръцете ако барат нещо по инсталацията. :evil:
:partyman:
drastar - специалист
ааааа аз вече приключих с кабелите, чакам мазача, бояджията и монтирам останалото :-D

пп 50 на 50 маже би :? за езиците де
пп.Сега се сещам, предполагам паркета е на горния етаж, няма ли чалъм с наклонен пробив да излезеш зад перваза на паркета без да го закачаш?
:? и на двата етажа има паркет, на долния има стъпала към горния и точно горе до стъпалата трябва да са другите 4 девиатора, бях му предложил безжични, но той :rolleyes: :rolleyes: се поуплаши от цената, не, че сега му излезе по евтино де :-D
Последна промяна от drastar на вт сеп 17, 2013 10:48 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 48

Тема "Ел. инсталация без разклонителни кутии" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: