Точно защото съм ПРЕПРАВЯЛ доста инсталации след подобно хвърляне на боб от пишман проектанти си позволявам да давам тези съвети! Въобще не ми трябва да предполагам какво ще му мине през ума на клиента и затова не гледам от моята камбанария - какво на мен ми е достатъчно а гледам МАКСИМАЛНИЯ ВЪЗМОЖЕН ТОВАР! Мощните консуматори задължтелно на отделен кръг с цял кабел от таблото до консуматора
-бойлер
-готварска печка
-за всеки климатик отделен предпазител и кабел , който е свързан направо в климатика за да се избегнат гозните кабели и щепсели
- ако има други мощни консуматори - също на отделен кръг
vvventsi. при така проектираната от тебе инсталация какво ще стане , ако домакинята си пусне пералнята да пере и реши да готви основното и десерта? Или това е невъзможна ситуация? Родителите ми имат в кухнята и едно вентилаторна печка Делонги 2kW ! Какво ще им кажеш когато ти се обадят по телефона?
-бойлер
-готварска печка
-за всеки климатик отделен предпазител и кабел , който е свързан направо в климатика за да се избегнат гозните кабели и щепсели
- ако има други мощни консуматори - също на отделен кръг
vvventsi. при така проектираната от тебе инсталация какво ще стане , ако домакинята си пусне пералнята да пере и реши да готви основното и десерта? Или това е невъзможна ситуация? Родителите ми имат в кухнята и едно вентилаторна печка Делонги 2kW ! Какво ще им кажеш когато ти се обадят по телефона?