За всичко е виновен Менделеев ! 

нед сеп 11, 2022 2:06 pmТрифон П.Трифонов написа:Е те затова не вървят нашите работи, прощаваме всичко на нашите съпартийци, а законите, пък били те и физични, са за другите.
Ама, как да взема страна, като с Андрито си пия ракията,
нед сеп 11, 2022 2:06 pmТрифон П.Трифонов написа:Сега разбирам защо нищо не ви се разбира от писаниците по форумите. Менте ракия пиете.....
.....Ама, как да взема страна, като с Андрито си пия ракията......
нед сеп 11, 2022 3:13 pmfbr написа:Ето, Силенцио, едина е обективен- казва си как и какво, а другия субективен- вади си ги от....където и да е, и сякаш нищо не разбрал. Челите внимателно, знаят, че опонирах на Андри.нед сеп 11, 2022 2:06 pmТрифон П.Трифонов написа:Е те затова не вървят нашите работи, прощаваме всичко на нашите съпартийци, а законите, пък били те и физични, са за другите.
Ама, как да взема страна, като с Андрито си пия ракията, а с Хидрата искам да си пием ракията, ама заедно с Андрито?!!
нед сеп 11, 2022 2:06 pmТрифон П.Трифонов написа: ... с Хидрата искам да си пием ракията, ама заедно с Андрито...Мразя кисела ракия а в случая няма как да не е такава.
нед сеп 11, 2022 3:48 pmAndri01 написа: Също така да не се завираме там където не ни е работа...Хубаво е че си го написал.
нед сеп 11, 2022 2:06 pmТрифон П.Трифонов написа: Така е, Силенцио, така е.Да..и kozl-ин за мен е един от малкото хора във форума, които осъзнават, че "колкото повече.. толкова по-малко.." останалите в голямата си част са стигнали до "нивото"на мечо Пух, и са са приели, че "всичко разбират". . Да питам някой знае ли по-какво основно се различаваме хората от маймуните, макар че въобще не е по темата, но в моя ред на мислене не е и оф-тупик..
А..
Вярно ли е, г-н Силенцио и това като собствен напредък ли да го отчитам?
И пак и отново- има ли отговор, по темата, че Козлин изрови Земята?
нед сеп 11, 2022 5:08 pmhidrazin написа: ...Затова ще пием от твоята, а ония са от архива.
![]()
нед сеп 11, 2022 5:09 pmnikolov333 написа:Николов, може смело да приемеш, че аз не знам.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: