• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 94
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
MIRO_073 - майстор
Абе ти да не колекционираш ампер клещи??? Едни казваш, че имаш, за други питаш, трети си си купил преди 2 седмици :?
valentino76bs - майстор
Krass написа:
http://www.stbbg.com//?page_id=21&record_id=6673 с 3 батерии ААА. Имам го от 2 седмици, но не се е налагало да го ползвам още. Така че нямам представа колко държи батерията. Иначе е добра изработка.
Не му ли са големи клещите,искам да го провирам по лесно в плетениците...
Последна промяна от valentino76bs на пет яну 17, 2014 5:56 pm, променено общо 1 път.
MIRO_073 - майстор
Ооооооо.... извинете. Аз спа. Сорри
Krass - майстор
:wink: Между другото имам и едни чешки до 300А. Мери и U. Но този си е голям гъдел :-D
Кики - специалист
В службата имаме точно такива, ползват се нонстоп и като мултицет и като амперклещи, батериите държат яко дори и с винаги включваща се (за 4-5 сек.) подсветка на дисплея.
MamaMy - майстор
Аз пък имам ето този булдозер. Това е вечно като Лили Иванова :-D
Кики - специалист
RFT е гоуема марка, едно време си бях купил от ГДР усилвател HI-FI същата марка, на външен вид беше супер но по качества Респрома си го слагаше в джобчето.
fox_vt - майстор
Амперклещи

Тези са със три ААА батерии работи добре засега.Има го на цена 90 лв най ниска май този е примерен.И да попитам за едно негово проблемче-на обхват променлив ток няма опция нулиране както на постоянния и ми показва някви променящи се стойности,нещо се влияе ли или за толкос пари това е .
Avas_co - майстор
fox_vt написа:
Амперклещи

Тези са със три ААА батерии работи добре засега.Има го на цена 90 лв най ниска май този е примерен.И да попитам за едно негово проблемче-на обхват променлив ток няма опция нулиране както на постоянния и ми показва някви променящи се стойности,нещо се влияе ли или за толкос пари това е .
Прочети си книжката на ампер клещите , там пише, че това е нормално защото били много чувствителни бла-бла и не влияе на измерването.
reingar-x - специалист
Въпрос към знаещите,cat III 1000v и cat VI 600v какво означава и как да разбера дали даден мултицет има защита от случайно объркани входове или по-високо напрежение?
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 94

Тема "Купуване на Мултицет-какъв?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: