Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
БайТанас - специалист
Тук можеш да видиш на къде да насочваш антената за различните спътници . http://www.dishpointer.com/
valentin112 - специалист
fox_vt написа:
Винаги приемника трябва да е с много повече усилен звук, отколкото телевизора.
Е това е истински верния отговор колко съм питал и търсил от де иде тоя брум и решението беше телевизора на 30 звук от 100 и приемника колкото искаш нагоре.А че има нещо от скарта има щото на другия със антения вход няма такова нещо.
А за междинночестотен усилвател чувал ли си?
boltik - специалист
Здравейте,отново.Малко снимки и ако е възможно малко разесняване на ситоацията,че не вдяваме.

Прикачен файл

DSCN5086.JPG

Прикачен файл

DSCN5081.JPG

Прикачен файл

DSCN5079.JPG

Прикачен файл

DSCN5077.JPG

Прикачен файл

DSCN5076.JPG
velas - специалист
Първата и втората снимка са ти ненужни в случая.
На третата и четвъртата се задава настройка към конвертора.
Стандартния /универсален/ конвертор е с настройки:
Висок осцилатор /LNB High/ - 10600 MHz
Нисък осцилатор /LNB Low/ - 9750 MHz

Конвертора на антената ви със сигурност е с нисък осцилатор 9750 (щом като на актуалнен транспондер 10956MHz вади сигнал). Пробвайте дали високия осцилатор е 10750 (променяте LNB Frec. на 12600). Ако има сигнал и качество, значи е така, ако ли не - променете на 10600, трябва да излезе сигнал/кач.

В тези менюта няма опция за сканиране. Има какви програми да сканира /Search options/, може би трябва да е на FTA канали.

На последната снимка се вижда канал от друг спътник (Astra 1). По всяка вероятност е избран списък с канали от този спътник. Би трябвало да може да се смени, копче "sat" на дистанционното, или избор на спътник след избиране на списъка с канали (копче "ok","list" и пр.).

П.П. Този приемник ми прилича на операторски на руски провайдер. Дано да не е заключен.

Тема "Към специалистите." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: