Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
stefan_gb - специалист
:lol: Разбра смисъла , защо се заяждаш с leosat varna колега.
Последна промяна от stefan_gb на ср дек 16, 2009 5:21 pm, променено общо 1 път.
velas - специалист
:lol: Ей така...лаф да става. Изразните средства и жаргонните понятия са изключително високоценени в някои общности...
lz1wvm - специалист
Аз също съм против тези неща.Вярно е,че всеки греши.Но за да се пишат такива неща,човек трябва да го сърби някъде отвътре,и да не може да се почеше. :?
alsted - майстор
leosat varna, извинявай щом си се засегнал толкова! Все пак според мен по-разумното от твоя страна беше да коригираш грешката си. Не съм убеден, че всички четящи са наясно, че всъщност кинескопите не се ремонтират /допускам-и самия питащ/. Струва ми се, че така оставена информацията ти е объркваща. Ако не е така, моля модераторите да изтрият направо мненията ми!
velas - специалист
alsted написа:
leosat varna, извинявай щом си се засегнал толкова! Все пак според мен по-разумното от твоя страна беше да коригираш грешката си. Не съм убеден, че всички четящи са наясно, че всъщност кинескопите не се ремонтират /допускам-и самия питащ/. Струва ми се, че така оставена информацията ти е объркваща. Ако не е така, моля модераторите да изтрият направо мненията ми!
О не младежо, въобще не съм се засегнал. Стана ми весело... :)
В горния си пост използвах жаргонен израз, който не мисля, че е неразбираем...
Както и да е, специално за теб:

Телевизорите от тип CRT (Cathode Ray Tube) ги нося на ремонт в горепосочения сервиз. Засега съм доволен от обслужването и извършените ремонти.

:partyman:
stefan_gb - специалист
Няма смисъл от спора, но във връзка с това искам да кажа че кинескопите подлежат на известно рециклиране и дори на ремонт .... макар не винаги да е 100% успещен. Много колеги го знаят и дори е правено в България, но вече не поради икономическата страна на въпроса.

http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=11558

http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=6225

Тема "Проблем с телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: