Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
engineer - специалист
Аз си ги харесвам по следния критерий: още в магазина опитай да отрежеш с тях вестникарска хартия или кичур коса. Трябва да се отреже леко, без да го надъвче. За мой късмет имам дълга коса и лесно ги пробвам.
В момента ползвам Книпекс (нормални) и Бринко (малки - за телефонен кабел)
pn22 - помощник
Да това за косата е така,ако имаш коса.Аз обаче съм без и затова проверката в работата е най-добра.Цял ден да работя не ми се изморява ръката,а вечер което е по-важно не е отмаляла за чашата с вино.
gecata82 - специалист
rolls написа:
Гледах, пробвах и Униор и Книпекс, но избрах тия ... 1000 V и доста по-твърди от другите (не се гънат толкова) ама и цената им е по-нагоре от Униор-ските ...
добре де само не мога да им намера цена та тези клещи иначе са перфекти и в Благоевград ги намерих за около 40 лв. ама ме самнява да не са некоя китаиска изработка и така да си дам парите, ако може да ми помогнете малко с цена
lubomirlz - специалист
Цените на резачките са горе долу такива. Обади се във Филкаб мисля че продаваха книпекс.
pn22 - помощник
моите са 40лв. комплект резачки и комбинирани/бяха промоция/при едни приятели в Лозенец/срещу х-л."Хилтън/,иначе поотделно мисля че са по 38лв.
Милен - майстор
Ползвал съм и ползвам и маркови и китайски. Марковите са добри спор няма, но и китайските/турските не са за изхвърляне. Имам едни служебни Rico и Troy които за 5 години толкова работа е минала през тях че направо не е за вярване, че все още си работят без забележки а цената им е поне 5 пъти по-малка от някои маркови на известна фирма.
rolls - специалист
gecata82 написа:
rolls написа:
Гледах, пробвах и Униор и Книпекс, но избрах тия ... 1000 V и доста по-твърди от другите (не се гънат толкова) ама и цената им е по-нагоре от Униор-ските ...
добре де само не мога да им намера цена та тези клещи иначе са перфекти и в Благоевград ги намерих за около 40 лв. ама ме самнява да не са некоя китаиска изработка и така да си дам парите, ако може да ми помогнете малко с цена
59.99 лв. Магазин "Емвеко" град Варна.
Милен написа:
Ползвал съм и ползвам и маркови и китайски. Марковите са добри спор няма, но и китайските/турските не са за изхвърляне. Имам едни служебни Rico и Troy които за 5 години толкова работа е минала през тях че направо не е за вярване, че все още си работят без забележки а цената им е поне 5 пъти по-малка от някои маркови на известна фирма.
И съответно не те е*е толкова ако ги загубиш ...
Милен - майстор
Последното е особено вярно ако ходиш постоянно на различни обекти и вероятноста да си загубиш/забравиш нещо или някой да си го хареса е особенно голяма :lol:
gecata82 - специалист
по принцип е така за турските и китаиските не те е.., ама през 1 месец да копувам ножи за по 5 лв, маи не си стува по добре едни по скъпи за по дълго
rolls - специалист
Милен написа:
Последното е особено вярно ако ходиш постоянно на различни обекти и вероятноста да си загубиш/забравиш нещо или някой да си го хареса е особенно голяма :lol:
Еми ходя, ама пазя много ... особено от "колеги" ...

Тема "Клещи-резачки ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: