Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
velas - специалист
Само да те поправя - не инвеститора трябва да е доволен, а собственика!!!

На мен ми предстои лично да ползвам и тествам Деликси, Макел, ЛС и добавените от мен Мьолер в 4 табла...да видим...
electra - помощник
Така сами си противоречите "търговските марки"............. :shock:
Първо и Делиикси Шнайдер Моелер АББ Дженерал Електрик Чинт са производители.
Schrack Elmark Mekel са търговски марки ,например шрак е една лепенка ,те са най-големият клиент на Моелер в Словенските заводи,на Сименс в чешките,така че всеки запознат с апаратурата на Моелер,знае какво е шрак.
Гребени аксесоари ит.н. на шрак и на Моелер са китайски.
Елмарк абсолютно всичко си поръчва в Китай ,завода в Добрич е ............ :shock:
За 20г съм и бил в повечето заводи и съм видял с очите си.
Пък и напълно ви подкрепям "търговските марки" не са за предпочитане пред производителите. :supz:
leo1 - напреднал
electra написа:
например шрак е една лепенка ,те са най-големият клиент на Моелер в Словенските заводи,на Сименс в чешките,така че всеки запознат с апаратурата на Моелер,знае какво е шрак.
....
Пък и напълно ви подкрепям "търговските марки" не са за предпочитане пред производителите. :supz:
Не знаех, че Моелер имат заводи в Словения :o :shock: :?
Но какво очакваш от човек, който смята Деликси за нещо качествено? :finga:
А на въпроса кой е производител и кой не е не знам сложно е.
Вие как мислите измежду Ред Бул и Раух кой е производителя? И коя напитка е по-качествена, по-известна и прочие?
Аз вече повече от година си бачкам с Schrack и съм много доволен. В крайна сметка за мен много по-важно е качеството отколкото цената. Пък и единствено там срещам любезно отношение и внимание към малкия клиент.
vk - специалист
A сред всички марки къде оставихме Elko EP, Czech Republic.
Немско качество, все едно както Skoda и Volkswagen

Тема "Онлайн магазин за ел.материали" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: