Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Johny - майстор
vvk79 написа:
Абе меко казано Колега не ми давай формули ами дай резултат я сметни на 8 000 вата по твоята формула колко е тока 11.5 нали е тогава какво се чудиш и какво говориш немога да разбера завършил съм автоматизация на производството (висше) и работя от 6 години в завод като електротехник и поддържам 50- 60 машини от 5 -6 националности айде да не си мерим пишките а да обсъждаме поставените въпроси
[/img]
На твое място бих си премълчал за висшето и не бих задавал такива въпроси във форума. Е, ако и твоята диплома е като тази на бившата шефка на фонд земеделие..., тогава е обяснимо.
Нито терминологията, нито въпросите ти са инженерно ниво. Най-малкото е, че с такова образование би трябвало да можеш да си намериш сам отговора.
Един жокер: при различна околна температура съпротивлението има различна стойност и е прието то да се измерва при 20 градуса.
Не бих те коментирал, ако беше малко по-скромен и не се изхвърляше толкова в изказванията.
Въпроси от подобно естество са по силата на много хора в този форум, дори и не специалисти, за какъвто имаш претенции.
vvk79 - специалист
Ами аз сам си отговорих , а ти незнам какво отговори!
С 2 леви - специалист
/off
като се знам какъв съм инженер как да ида на лекар... :lol: :lol: :lol:
/off
:cry:
mitcd - специалист
Само да попитам ? Щом са звезда как двата са в паралел.
Това има ли го наистина или е някоя задачка са смятане.
Johny - майстор
mitcd написа:
Само да попитам ? Щом са звезда как двата са в паралел.
Това има ли го наистина или е някоя задачка са смятане.
Два трифазни консуматора свързани в звезда и захранени от общ кабел и паралела е готов. Спрямо главното захранване всички консуматори са в паралел.
Това е за конкретния случай, а иначе термина звезда, двойна звезда се използва при трансформатори и електродвигатели.

Тема "трифазен нагревател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: