Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
styb - специалист
да ясно , но този контролер по принцип е за RGB лента и няма да можеш да му ползваш всичките функции - по точно го е обяснил моймоймой , но трябва да свърши работа.
styb - специалист
Днес изпробвах един такъв контролер с LED лента едноцветна и няма никакъв проблем , вързах я произволно към зеления изход и всички функции работят без без смяна на цветове естествено. Ти като вържеш три кръга с едно общо захранване ще можеш да ги светваш поотделно плюс всички останали програми които ги има
kireto1 - специалист
Тези контролери който са с няколко функции,имат ли пълно включване и изключване on/off ,
защото искам "звездното небе" да го включа директно и да се цъка само от дистанционното,
и дали ще минат заедно с захранването през отвор за големи луничка 7.5 см
styb - специалист
Да , има бутон он/оф , бутон за смяна функциите , два бутона за усилване и намаляване на силата на светене +/- , два бутона за усилване и намаляване на интензитета на мигане +/- . Така че както си си запаметил тези настройки така си остават при он/оф превключване , размера му е 10/7/3 см (поне този който аз имам). Щом ще го криеш в тавана задължително си вземи такъв с радио вълни , а не с инфра

Тема "Какво реле да ползвам за лунички?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: