pif4o написа:... силен ток с малък волтаж ако се изразявам правилно ...Не се изразяваш правилно. Точно обратното.
Малък и за кратко ток, с висок волтаж.
Както са ти писали колегите това можеш да осигуриш с кондензатор.
pif4o написа:... силен ток с малък волтаж ако се изразявам правилно ...Не се изразяваш правилно. Точно обратното.
Аз действам по следните данни 5А - квадрат, 10А квадрат и половина, 16А два квадрата и половина, 25А четири квадрата, 35А шест квадрата - за кабели от типа ПВВ като токовете са минималните за тези кабели, но и най сигурните. 6 квадрата може да издържи до 63А но не продължително време и то ако има възможност за охлаждане на кабела...
Гъвкавите многожични проводници издържат с около 10-15% по-големи токове.
Chefo77 написа:Абсолютно едно и също е!!! И двете са живи същества...По същата логика дай да избиваме бездомниците...или да ги прискаме с райд...leosat varna написа:Във всеки магазин за животни има препарати за прогонване на котки.Еее, не така. И аз ги обичам животинките, но едно е аз да си направя избора и да се грижа за него, друго е външно животно, което обикаля квартала по 18 часа на ден и накрая влиза при децата ми ...
Аз имам двама идиота (котарака) и с голямо удоволствие си хъркаме пред телевизора.... Не е хубаво да се издевателства над животните...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: