Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Gadnyara - специалист
Тани написа:
Явно този ЮПС изкарва 5 дни вече и още не му е паднала батерията и ще се наложи да си върна думите и да се извиня. Каква марка и модел е това чудо?
Е, объркал се е човека.
Това е Mustek PowerMust... бюджетна марка.
'Неорязаната' версия е 800VA по каталог.
valat111 - специалист
Като оная тема...с динамото...време е вече да си трием дръвцата и да кажем на ЕОН, ЧЕЗ и ....IVN...и Торбалан да "духат" супата.
Тани - модератор
Моля за по смислени отговори и въздържане от изблици на емоции! Зададох ти конкретни въпроси и очаквам конкретни отговори в цифри:
Компютъра издържа ... дни... часа и ... минути на акумулатор а лаптопа ... дни... часа и ... минути! Не е чак толкова трудно . Ако нямаш компютър защото спомена , че го ползваш за лаптопа пиши само за него! Спри се вече с офтопика!
petrov_belota - специалист
Понеже на @valat111 му е блокиран достъпа до сайта за не знам какъв период от време, мнението му го пускам аз:
Явно този ЮПС изкарва 5 дни вече и още не му е паднала батерията и ще се наложи да си върна думите и да се извиня. Каква марка и модел е това чудо?
Изображение
Тани - модератор
Благодаря ти! Ще изчакам да му мине бана. Доста хора са чели темата и предполагам очакват резултатите с нетърпение! Аз резултатите вече ги знам , но ще са полезни за хората , които като прочетат темата ще се втурнат да си купуват UPS-и за лаптопите за да работят без ток по цял ден!
miroton - майстор
Ако попитат тази батерия на лаптопа за какво е?
valat111 - специалист
Тани написа:
Благодаря ти! Ще изчакам да му мине бана. Доста хора са чели темата и предполагам очакват резултатите с нетърпение! Аз резултатите вече ги знам , но ще са полезни за хората , които като прочетат темата ще се втурнат да си купуват UPS-и за лаптопите за да работят без ток по цял ден!
Теста едва ли ще е скоро, защото акумулаторът на UPS вече е за смяна, а сега не ми е на дневен ред да си купувам акумулатор. Естествено, съгласен съм, че използването му за лаптоп е безсмислено...много ми е трудно да си представя някоя крехка жена с лаптоп в едната ръка и с UPS в другата/не съм го слагал на кантар, но теглото е доста/.
Тани - модератор
А колко изкарва със скапания акумулатор? 5-10 -15 минути?
Тани - модератор
Вместо да се чудиш какви глупости да пишеш вземи пусни UPS-a да видиш колко минути ще изкара акумулатора и пиши резултата , а не да ми обясняваш на лични колко разбирам от електроника и да ме споменаваш във всяка тема за да се ядосам и да ти дам БАН. Ако толкова не ти се пише във форума просто спри сам , не е нужно някой да ти забранява!
valat111 - специалист
Твоите знания по електроника /в сравнения с моите/ са равни на 0....в тая област с какво мога да ти помогна?!?!...П.С.виж шегата ми със Стефанов...ОК UPS-a....48 часа с 100-ватова крушка изкарва....//т.е.свети/
Последна промяна от valat111 на чет сеп 15, 2011 2:17 am, променено общо 1 път.

Тема "Това става ли да се ползва като UPS ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: