Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте,

Отворих темата, за да се информирам за проблема, който имам и възможните причини за това - идеята ми не е да го отстранявам сам, а да не ме метнат "майсторите" с някакви измислени обяснения.

Пак благодаря на всички за отговорите и подкрепям мнението, че има неща, които с малко сръчност и доста информираност може сам да правиш. И такива, за които е добре да викнеш някой, който е учил и патил :) Айде със здраве!
VLADO66 - майстор
Няма какво да те мятат -казваш "искам да свети" :evil:
Здравейте, аз използвам тези осветителни тела за хол. Практични са, евтини и най-важното може да се сглобят в няколко различни варианта.
Тук можете да видите клипче как се сглобява сфера с 30 елемента.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IqeL_wcxFG8[/youtube]
diss - специалист
спамиш по темите с тези фенери, реклама май им правиш
gogo7777 - майстор
първия е на старото си място и има три кабела (един червен и два бели), като по два от тях тече ток
Искаш да кажеш, че на два от кабелите има фаза. Да ама трябва само на единия да има фаза, щото ключа най-вероятно е бил сериен :-D . Проблема ти е или в таблото(ако сте теглили нови кабели) или в разклонителната кутия :-D . Познавам слаби майстори, но и те биха се справили сами с проблема. Тия твойте от къде ги намираш не знам :?: :-D
Прикачен файл:
ЛАМБИ.JPG
Ето ти един вариянт. Ако не се ориентираш добре, то викни някой да ти го направи. Ама квалифициран да е :-D . Тия пенизи "пробвахме всички варянти и нито светна нито даде на късо" ги остави :-D

Тема "Лампата в хол-а не свети след преустройство" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: