Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kozl - майстор
Къде бе в Бугарско ли :shock: Със сигурност у нас всеки те проверява ама в джоба. Моя апартамент мина разрешение за ползване с празна кутия вместо апартаментно табло. Нямаше нито едно АП вътре. След серизона разправия с Предприемача кацнаха АП-тата минус 1бр. и без ДТЗ-тата. Цялата инсталация е на мостов проводник с три жила дори за осветлението. И сега трябва доправи си сам да си допълня таблото.
По законов ред инсталацията се проверява от сертифицирана фирма, която издава протокол от извършената проверка. Този протокол е задължителна част от документите, които са необходими за разрешение за ползване.
Обаче думата "български" употребена пред закон и ред - променя значението им. :? :lol: :cry:
dobcho_vn - специалист
Аз затова и казвам, изпълнявай както е по проект и токова.Като има нещо, което те тревожи, говои с проектанта и възложителя.Щото като дойдат на проверката и видят не утвърдени промени в утвърден проект става лошо.Никой няма да тръгне или пък да чака да му се обясняваш.
radius - майстор
Ако поговоря с възложителя, ще ме затворят на едно място.
На проектанта, ще му покажа какво съм променил, евентуално да го коригира, аз ще живея там, не той ( не се имам за по-умен от него, просто съм по-заинтересован и мисля малко повече). Явно няма големи недомислици в проекта. Така че, ще го спазвам в общи линии.
А специално за сенаторската тема - в общи линиЙ.

Тема "Въпрос за обединяване на ДТЗ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: