radius написа:Хидразин-е, откъде ще се снабдяваш с тая диодната, изглежда ми добре.От един магазин на стотина метра от нас.

radius написа:Хидразин-е, откъде ще се снабдяваш с тая диодната, изглежда ми добре.От един магазин на стотина метра от нас.
radius написа:Мерси, ще мина оттам и аз да си купя.Добре. Обади се да пием кафе.
fikata написа:Аз разбах в началото,че темата е за вътрешно осветление като обща осветеност на гараж.Колега я обясни малко по подробно,какво по точно имаш предвид.В гаражяа ще правя ремонти на мотора и колите си(съвсем аматьорски) и искам да ми свети добре.Луминисцентните лампи не ми харесват(светят слабо),прожекторите които ползвам светят добре(лампите горят често и се получават гадни сенки).От казаното до сега разбрах-нищо не разбрах
Гледам,че темата е излязла извън гаража със съвети за фасадно-архитектурно дворно охранно осветление с прожектори.
Иначе прожекторите нямат място вътре.Каквито и съвети да се дават,ако в гаража ще има и ремонтна дейност без локално осветление с подвижни лампи със съответното безопасно захранване пълно удовлетворение от осветление няма да се получи.Даже да се ползват и авиацонни прожектори.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: