Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
radius написа:
Хидразин-е, откъде ще се снабдяваш с тая диодната, изглежда ми добре.
От един магазин на стотина метра от нас.
:partyman:
radius - майстор
Мерси, ще мина оттам и аз да си купя. :lol:
fikata - майстор
Аз разбах в началото,че темата е за вътрешно осветление като обща осветеност на гараж.
Гледам,че темата е излязла извън гаража със съвети за фасадно-архитектурно дворно охранно осветление с прожектори.
Иначе прожекторите нямат място вътре.Каквито и съвети да се дават,ако в гаража ще има и ремонтна дейност без локално осветление с подвижни лампи със съответното безопасно захранване пълно удовлетворение от осветление няма да се получи.Даже да се ползват и авиацонни прожектори. :)
VLADO66 - майстор
Вярно че излязохме навън ама SEV за да сложи прожектори явно ги харесва като вид осветление,а ние предлагаме различен пълнеж за същите.
hidrazin - майстор
radius написа:
Мерси, ще мина оттам и аз да си купя. :lol:
Добре. Обади се да пием кафе. :lol:
Ами така е. Този магазин не продава през нета. Ето тук има такива и са най-ниските цени на моя модел дето съм намерил в БГ. Тук и тук:
http://www.2r-bg.com/front/details.php?sid=79
http://ledosvetlenie.eu/product/10w-led ... ip65/461/6
Може да има и на по-ниски ама мен не ме устройва. От този магазин пазарувам на едрови цени.
:partyman:
SEV - специалист
fikata написа:
Аз разбах в началото,че темата е за вътрешно осветление като обща осветеност на гараж.
Гледам,че темата е излязла извън гаража със съвети за фасадно-архитектурно дворно охранно осветление с прожектори.
Иначе прожекторите нямат място вътре.Каквито и съвети да се дават,ако в гаража ще има и ремонтна дейност без локално осветление с подвижни лампи със съответното безопасно захранване пълно удовлетворение от осветление няма да се получи.Даже да се ползват и авиацонни прожектори. :)
Колега я обясни малко по подробно,какво по точно имаш предвид.В гаражяа ще правя ремонти на мотора и колите си(съвсем аматьорски) и искам да ми свети добре.Луминисцентните лампи не ми харесват(светят слабо),прожекторите които ползвам светят добре(лампите горят често и се получават гадни сенки).От казаното до сега разбрах-нищо не разбрах :-D .Дайте по подробно като на един леНтенант :) .

Тема "С какво да осветя качествено гараж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: