Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Junak - майстор
Аз и за проба с диод бих се съгласил. Това е универсален електродвигател. Как работят регулаторите на обороти? Само за проба.
Айде сега - 10 страници.
gogo7777 - майстор
Ако не му пречи изправеното напрежение.....С два трафа става лесно и бързо, ако няма подръка ЛАТР. Интересно, да няма никакво означение дори модела какъв е.
alsted - майстор
Офтопик
Не мога да се начудя на мерака на някои тук да се изкарат по-католици от папата - респективно по-заинтересовани от състоянието на форума, от самите модератори. Има форуми, в които се държи да има само конкретни отговори и никакви коментари. С впечатлението съм, че в този, ръководството няма нищо против по-обстойното обсъждане (дори спор) за достигане на решение. Толкова е просто - на някой, който не са му приятни пренията - просто не чете!
miroton - майстор
Нямаш ли някои димер за проба-изпитано е .
Svetoslavoff1 - майстор
Едни колеги ми услужиха с ЛАТР. Естествено излезе по-лошия вариант - на 110в. Ако мнооого настояват в къщи да пусна машинката, ще търся трафче.
Благодаря на всички, включили се с мнения и предложения.
Приятна вечер!
hidrazin - майстор
Трафа е много скъп вариант. Все пак е колекторна машина. Сложи му един димер за лампи и си го ползвай.
Предполагам във форума ще намериш и схема на такива а и има комплекти за сглобяване или сглобени такива.
Примерно: РЕГУЛАТОР
:partyman:

Тема "Проверка на двигателче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: