• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 40
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
dyaneff - майстор
Уместен въпрос.
Може би отговора се крие в това, че производителите от ФЕЦ препродават през зимата повече ток.
DMN - майстор
Явно има аномалии. Сега се сещам нещо друго. Някой има ли някое необитаемо жилище? Там как е положението, има ли отчетен ток?
Последна промяна от DMN на чет фев 07, 2013 9:26 pm, променено общо 1 път.
ivanovbg - майстор
Друго не мога да разбера: Имам договор ЕРП за доставка на електроенергия. Защо ме карат да купувам микс и не мога да си избера кой да ми е производителя?

Все едно като отида на пазара дето има домати на 10 различни цени, аз да съм длъжен да си купувам микс от тях.

Много е несправедливо. Аз си обичам ядрената енергия и искам само от Козлодуй да си купувам тока. Как ще ми я докарва от там си е проблем на ЕРП-то - нали за това му плащам. А който иска да си е зелен...негово право.
moimoimoi - майстор
проблема не е че са надписани,проблема е че сметките са като джакпот с натрупване
Последна промяна от moimoimoi на чет фев 07, 2013 9:30 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
Глупав въпрос - кога плащат ЕРП-та данъци и имат ли някаква отстъпка ако ги платят до определена дата.
При хората е до 11 този месец :?
ivanovbg - майстор
DMN написа:
Явно има аномалии. Сега се сещам нещо друго. Някой има ли някой някое необитаемо жилище? Там как е положението, има ли отчетен ток?

Да.Имам отчетени 0,84лв. Ама един два пъти ходих да го наглеждам, кафе, лампи и бях забравил помпата на парното.
hidrazin - майстор
DMN написа:
Явно има аномалии. Сега се сещам нещо друго. Някой има ли някое необитаемо жилище? Там как е положението, има ли отчетен ток?
Аз имам. Съседното е мое, но не го ползвам. От септември 2011г. за там нямам и една стотинка.
:partyman:
jekasus - майстор
DMN написа:
Прикачен файл:
златни 1.png
Прикачен файл:
златни 2.png
Имам и в селото си сграда от 2010 сметката не мърда.
DMN - майстор
Абе по-ниското напрежение в необитаемите жилища не върти по-бързо електромера е това е извода :-D :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 40

Тема "По-ниското напрежение "върти ли" по бързо електромера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: