Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
mitko_rupite написа:
Инак тя е мн добре финансово , и обича експериментите ... и предполагам кво ще ми каже ..
Дай да го направим - ако не е добре .... нов таван :-D
Ми какъв ти е проблема да ти плати тавана двойно? Поне няма да местиш инструментите и ще си свикнал с обекта. Може и някоя нощница и четка за зъби да си занесеш там. :lol:
:partyman:
fikata - майстор
За hidrazin както винаги поздравления за техническите решения =D>
Митко, все пак предупреди клиентката за очаквания метеоритен дъжд и да си застрахова звездното небе. :-D
velas - специалист
batkotony написа:
На гипсокартона ли?Я кажи,че не се сещам... :?
Най-долу има чертеж.
hidrazin - майстор
С тия влакна ще се вкара в голям цирк. :-D Пък и пак няма да мине без сваляне на картона. Кое му е по-лесното?
profesionalist_wood - майстор
Цапардосай я по главата и ще види тогаз звезди по небосвода :-D
velas - специалист
hidrazin написа:
С тия влакна ще се вкара в голям цирк. :-D Пък и пак няма да мине без сваляне на картона. Кое му е по-лесното?
Няма милион връзвания на кабели...спазване на плюс, минус...равно :-D ....като изгасне, знае къде да гледа...има много повече ефекти на светлината...

Принципно мястото за монтаж на "звездите" е отделен модул от тавана и се прави първи (шпакловане, шкурене, боядисване), за да има достъп отгоре. После се завива и се прави останалия таван.
Помагал съм на един приятел да му сложим такъв таван. Не е голяма философия - дупчене, мушкане на влакното, издърпване, закачане за контролера, закрепване на "звездичката"...половин ден. :partyman:
hidrazin - майстор
leosat varna написа:
Принципно мястото за монтаж на "звездите" е отделен модул от тавана и се прави първи (шпакловане, шкурене, боядисване), за да има достъп отгоре. После се завива и се прави останалия таван.
То ако е само на отделна част от тавана е лесно. Тук останах с впечатление че иска на целия таван. И с влакната като угасне - гаснат всички. :) Зависи и каква яркост иска на "звездите". Ама тук само си гадаем. Както и да е.
chano3891 - специалист
Митко малко късно се вклюкчвам поради кръщенето на малката в неделя и чак сега намирам време да дам отговор и аз. Та ходи до магазина на Вальо за ел материали намира се кам училище Антон Попов там доколкото знам има или може да порачате звездни небета малки вътре са с оптични нишки. имат и програматор не светят всички в един цвят преливат и е мнодо интересно.
Да точно сега се поинтересувах при него се порачват а тои ги взема от Гърция.
profesionalist_wood - майстор
Най-добре е да се сложат лампичките за елхи,хем свързани,хем с трансформатор,хем си регулираш мигането и с музика :drinkers: всичко е на 6.
Тук ги има за 12 лв,има и чисто бели диодчета или цветни както звездите червен гигант,бяло джудже,син гигант...

Тема "Звездно небе - монтаж на диодите в картона" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: