Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fbr - майстор
Като извадиш антенната букса на БСК-приемника, почва ли да работи управлението му от ДУ.
nv952 - майстор
със и без буксата ... :rolleyes:
Изкарах я и тръгна,но като вкл тв на режим видео и пак заби.Изкл видео режима на ТВ-то и декодера тръгна.
Сега е сложих и пак така...докато не вкл режим видео си работи обаче включа ли го и забива :|
fbr - майстор
Я пробвай като вадиш кабелите между ТВ и декодера един по един , да видим кога ще се появи ефекта.
nv952 - майстор
Офф отказвам се колега...благодаря на хората дето се помъчиха да помогнат
Само за инфо...тръгнах да правя това което поиска.обаче с изкл кабели антена, видео и неще...като изкл телевизора се оправи...включих ТВ-то и пак заби.
Карай ...тъй ще е :partyman:
al4o - специалист
Добре де ония шматки ти носят новия декодер виждат,че не работи като хората и айде довиждане :? пък ти се оправяи ако можеш .Да се връщат и да ти оправят нещата,а иначе пари за такси могат да прибират :axe: В краина сметка ти им плащаш да гледаш телевизия не да си трошиш нервите :x
bat_danio - специалист
Пробвай да обърнеш щепсела на телевизора в контакта проблема според мен е потенциал по масата/шаси на телевизора
kuger - майстор
Един вариант от мен, носи в някой офис на БСК приемника и поискай да го сменят с ZHD 200, може да стане работата.
nv952 - майстор
ок,Кугер :)
И това ще пробвам..ама в друг офис че вече в тоя до нас им омръзнах :-D
kuger - майстор
nv952 написа:
ок,Кугер :)
И това ще пробвам..ама в друг офис че вече в тоя до нас им омръзнах :-D
Да не ти пука, плащаш ли си таксите, длъжни са да ти решат проблема.
Ама, като гледам, май проблема е в ТВ-то. Въртя два приемника на село и в града, на различни ТВ-та, нямал съм проблеми.
Да попитам, приемника не приема команди от ДУ и когато ТВ-то е в контакта, но не е включено?
jorkataG - специалист
Колегата вземи и сложи ако можеш СКАРТ кабел. Тия чинчове мн фълшиви докато уцеля читав ми се разказа играта.

Тема "Как се монтира чинията на булсаткомБ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: