• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
pavelari - майстор
той ли ви учи сега на скъпи ремонти? лелее
hidrazin - майстор
Що бе? Това с болта никъде не съм казвал че е лоша практика. :-D Даже си е много добра. На хубавото лошо не мога да кажа. :-D
Даже за такива случаи си имам скатани една торба месингови болтове, гайки и шайби с различен размер. :)
:partyman:
pavelari - майстор
за съжаление и учениците ти не знаят какво ще кажеш... много ти треперят :)
Кики - специалист
pavelari написа:
/ има ДТЗ и тока на утечка не би бил голям - т.е. да не те притесняват усуканите земи поне за сега
И на токовите кръгове на които няма ДТЗ (защото не всички са със) какъв ли ще бъде тока на утечка? Май усуканите земи вече са за притеснения!?
Последна промяна от Кики на пон ное 18, 2013 11:53 pm, променено общо 1 път.
pavelari - майстор
Кики написа:
pavelari написа:
/ има ДТЗ и тока на утечка не би бил голям - т.е. да не те притесняват усуканите земи поне за сега
И на токовите кръгове на които няма ДТЗ (защото не всички са със) какъв ли ще бъде тока на утечка?
100 волта
Кики - специалист
Айде като говорим за токове да не говорим за волтове че ставаме за смях, ей блазе им на някой хора! имат си боб и е чиста работа да го хвърлят, аз се мъча тука с една кристална топка (чаша) и колко пъти вече я обръщам само водка виждам, как не мога да видя какво има под изолирбанда!
Последна промяна от Кики на вт ное 19, 2013 12:09 am, променено общо 1 път.
pavelari - майстор
ма вие се взехте много на сериозно.. и си вервате - някоЙ хора са така!кики
Кики - специалист
Е първия ми пост беше съвсем сериозен, въпреки големия "товар" който съм поел ( е не е толкова голям де)
pavelari - майстор
като гледам какви професионалисти дават конмсултации - некои хора ще разберат истината след двукратен на продължителността на живота им период
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Нагорял нулев проводник в ел.табло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: