Ще светнеш като крушка ако си намериш нула да се хванеш
Я разръчкай малко боба и виж къде би могла да бъде духалката-до спряното централно парно ли или в банята

thinkpad написа:Добре, че контактите не са ти били занулени. Не знам и как може да изчезне напълно нулата. Има нещо много нередно в инсталацията. Да се прегледат всички разклонителни кутии, в България се използва предимно такъв метод за изграждане на електрически инсталации. За да отпадне нулата напълно трябва някоя връзка да е тотално прегоряла или при ремонт или дейности с пробиване на стената да е прекъснат някой кабел. Връзки в къщи на 50 и повече години, които бяха символично усукани 2-3 пъти не са стигали до състояние, при което нулата да изчезне/изчезне напълно. Това мисля говори красноречиво.Имам чувството, че пишеш само и само да настигнеш "лидерите" в постоването
Junak написа: Пропусна нещо, нали?Пропуснах. Но то се подразбира, че обикновено не левитираш.
MIRO_073 написа:Да...това доказва, че е заради броя постовеМиро, нали искаше да ти обясня? Обясних ти много подробно и с картинка дори. Което предполагам ще бъде в помощ и на знайни и незнайни интернет потребители, които случайно са попаднали на дискусията тук при търсене на нещо в търсачката. Не съм за мненията, а в конкретният случай те са много смислени и показват един от сериозните основни недостатъци на двупроводните мрежи.
hidrazin написа: Така става ли?Хидра, да не обърна автомата към тебе?
MIRO_073 написа:Аз не съм каза, че не е вярно това обяснениеНека се изясним - именно поради тази причина и това обяснение направих коментара, който можеш да видиш на предната страница. И щеше да бъде единствен, ако някои хора не искаха "разяснения". Виж, ако не ти е ясно, а аз го знам - винаги съм склонен да обясня.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: