Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fox_vt - майстор
Те тия като ги гледам само за ключове за осветление стават.Е и за разпалки малко ама това в краен случай :-D
hidrazin - майстор
Преди май две-три години и аз взех взел десетина такива. Голяма грешка! После и от магазина изчезнаха. Явно не ги зареждат заради "положителни" отзиви.
Реализирах ги ама няма да повторя де.
:partyman:
radius - майстор
Е мерси, че ме успокои. :lol:
MIRO_073 - майстор
Кики написа:
Като начало пробвай със смяна на допълнително пуснатия кабел от ПВ-А1 със ПВ-А2 , това ще те улесни в известна степен...
+1
Chefo77 - майстор
radius написа:
Преди малко видях Шнайдер Уника, тялото на контакта е по-компактно.
Компактно ли? Едва ги вкарах в жълти конзоли за гипсокартон ... Керамичното тяло е много голямо на Уника-та. И е широко, и е дълбоко.
Тани - модератор
Chefo77 написа:
... Керамичното тяло е много голямо на Уника-та. И е широко, и е дълбоко.
... и не е керамично Изображение

Наистина трудно влизат в жълтите кутии, та взимам едни оранжеви :

viewtopic.php?p=575740#p575740

Изображение

Изображение

на снимките просто съм пъхнал контакта само да снимам и не съм го захващал с нищо, а кабела е 4mm² - H05V-K, H07V-K (ПВ-А2)
Chefo77 - майстор
Ти сега ще се заяждаш ли? :)
Извинявам се, приличаше ми на керамика ... толкова бях ядосан, че не влизат ... описал съм го даже :lol: :lol:
Тани - модератор
Е, чак пък да се заяждам... :? Просто уточних :wink:
Няма как да не си спомня, като точно преди 2 дни се наложи да сменя един двоен Шнайдер Алия/ Аня , защото един български бакелитов щепсел на троен разклонител, го беше разтопил Изображение А, в разклонителя бяха включени само един плазмен телевизор и един приемник на Булсатком!
hidrazin - майстор
Определено не е компактно, нито керамично китайското чудо. То се вижда още от първия пост колко е широко. Не случайно предложих чук и секач. :-D Ама той си знае де. Може и да ги събере след доста усилия, но колко надеждна ще е връзката после? При такъв "натикан" монтаж са чести отказите.
:partyman:
radius - майстор
Униката е компактна в сравнение с Асфора. Като ще си ги мерим:
Прикачен файл:
IMG2914.jpg
Забележете докъде стига на ширина тялото спрямо законтрящите палци.

Тема "Как да напъхам кабелите на контакта в конзолата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: