Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
fox_vt - майстор
Навремето къде 2002-2003 г направих у дома лунички в панелен апартамент без окачени тавани.Пробива се тавана кабелите вървят по таванското помещение и мога да кажа че други такива лунички няма в бг.И нормално като казвах за какво ми трябват лунички в магазините ме гледаха така :shock: :shock: :shock: и правеха така :? :? :? и всички казваха това [-X [-X [-X няма как да стане.Е за 10+ години съм сменил 2 комплекта лунички без никакви проблеми.Вярно че не е най добрия начин за монтаж на лунички но за тогава :-D
MIRO_073 - майстор
fox_vt написа:
Навремето къде 2002-2003 г направих у дома лунички в панелен апартамент без окачени тавани.Пробива се тавана кабелите вървят по таванското помещение и мога да кажа че други такива лунички няма в бг.И нормално като казвах за какво ми трябват лунички в магазините ме гледаха така :shock: :shock: :shock: и правеха така :? :? :? и всички казваха това [-X [-X [-X няма как да стане.Е за 10+ години съм сменил 2 комплекта лунички без никакви проблеми.Вярно че не е най добрия начин за монтаж на лунички но за тогава :-D
Сигурно си на последния етаж :-D
fox_vt - майстор
Е да иначе би било кофти някак си :lol: Една позната като ги видя вика на мъжа си-и аз искам такива а те на първия етаж живеят :-D Обаче с моите лунички се получи един дефект/ефект-явно се получава доста сериозна тяга от горещия въздух и въздуха в стаята се изсушава много,до толкова че се налага да пускам овлажнител,а в съседната стая обратния ефект трябва да се включва влагоуловител.

Но много се отклонихме от темата ще чакаме автора да каже дали ще има бръснене или не :wink:
Я опитай да "наставиш"огледалото нагоре.Може и да се получи,ако не ме лъжат снимките :)
tishotch - специалист
julian71 написа:
Я опитай да "наставиш"огледалото нагоре.Може и да се получи,ако не ме лъжат снимките :)
Ако го направя детето няма да може да се види в огледалото :mrgreen:

Поръчал съм 2 Led COB лампи по 9W. Ще докладвам резултата :cool:

Тема "Автономно осветление над огледало ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: