Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
ditronix - специалист
goodkat написа:
....Програматорът на Аристона обаче е гледан от майстор (баш майстор на перални). Той ми каза, че го е замервал и при включване на центрофугата има някъде пробив между двата слоя на текстолита (точно до радиатора на транзисторите) на платката и дава грешка (следователно - замира). Каза, че не подлежи на ремонт....
Според мен кажи на баш Майстора да си завре тоя програматор между двата слоя на задника! За електронен програматор изобщо не ти трябва стабилизатор или UPS. Каквото и да вържеш- като е решил, ще си иде! Най-лошото за тая техника е това, че процесорите са тясно специализирани и наистина искат майка си и баща си. Затова - колега по-горе го е казал- купува се най-евтиния уред с най-голямата възможна гаранция! Преди повече от 12 години и аз така бях поставен на колене- майка ми-болна, парите-кът. Сдаде багажа първата ПЕРЛА 04 на майка ми. Решихме да прехвърлим при нея нашата ПЕРЛА 05, а да вземем за нас нова. И какво,какво- в ТЕХНОПОЛИС гледам NEO някакво за 330 кинта, с три години гаранция. Взех я пералнята, още си работи, само веднъж и правихме ключалката на вратата. Колкото до скоковете и спадовете на напрежението, от тях страдат най-вече моторите. Така че според мен стабилизатори или UPS-и са излишен и неоправдан разход.....

Тема "UPS или стабилизатор за пералня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: