Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
drastar - специалист
Pooh написа:
drastar написа:
В Белгия, постоянно организират :? как е на бг :? , а бе, техен специалист обеснява за 1,2 часа новостите, примерни монтожи и ........
Презентация
Представяне

... Тцтцтц ... първото нещо, което правел българина зад граница, било да забрави езика си ... До скоро го мислех за измислица :?
#-o Вярно бре, презентация, в тази държава има 3 официални езика :shock: , опитвам се да говоря един, ходя на вечерни курсове за другия, а третия немски майната му, английски говоря сносно, той също ми е нужен в работата, е не съм забравил българския, само дето.. :? а бе, позабравил съм го, за съжаление. Ще го практикувам повече, обещавам :partyman:
1115 - специалист
Вдигам темата, но да попитам от къде става ясно, че НоАрк са на Шнайдер?
Преди година приятел от фирма Семо.бг ми ги показа на едно изложение в Експо център.
Каза ми, че започват да ги внасят и че това е качествена Китайска марка. Под Китайска да се разбира конструирана и произведена там. Проектирали са я китайски инженери. Може пък Шнайдер да са ги купили , ама от профила им не видях нещо подобно.
gogo7777 - майстор
Абе малко не е по темата, ама това...
... Тцтцтц ... първото нещо, което правел българина зад граница, било да забрави езика си ... До скоро го мислех за измислица
не е вярно. :)
Когато езика е първосигнален (майчин език) е невъзможно да се забрави :wink:
marian1 - майстор
А какво ще кажете за kopp? Казаха че били австрия
hidrazin - майстор
marian1 написа:
А какво ще кажете за kopp? Казаха че били австрия
Не знам какво не ти харесва Шнайдер? Високо китайско качество!
:partyman:
stenmark - специалист
Ами то и за Шрак казват че се правят в Австрия,Германия и т.н.А цените им са по ниски от Шнайдера.Чакам мнения за Ноарк.Монофазните предпазители съм купил Шнайдер,но за трифазните и дефектотоковите се чудя.
Дидо_Д - помощник
Шрак са много добри и наистина се правят в Австрия, но ценичката им е доста висока спрямо изброените марки по горе.
valentino76bs - майстор
todortv написа:
Примерно за предпазителите трябва да се прави разлика между това
Изображение
и това

Изображение

Подобно е положението със защитите. Moeller вече няма, стана Eaton. Напоследък се появи Noark, собственост на Шнайдер и отлично съотношение цена-качество.
Определено ми харесаха тези не съм ги използвал но мисля да направя няколко опита не знам дали ще мога да извия ръцете на филкаб да стигна цените на оранжевия шнайдер!
Avas_co - майстор
valentino76bs написа:
todortv написа:
Примерно за предпазителите трябва да се прави разлика между това
Изображение
и това

Изображение

Подобно е положението със защитите. Moeller вече няма, стана Eaton. Напоследък се появи Noark, собственост на Шнайдер и отлично съотношение цена-качество.
Определено ми харесаха тези не съм ги използвал но мисля да направя няколко опита не знам дали ще мога да извия ръцете на филкаб да стигна цените на оранжевия шнайдер!
Филкаб, тия са ебаси ужаса, чакал съм ги над половин час да ми направят фактурата, и в ТМТ са ме мотали, но тия просто не знам как работят въобще.То ясно, аз не съм им интересен, но ебаси отношението където имат.
valentino76bs - майстор
Avas_co написа:
Филкаб, тия са ебаси ужаса, чакал съм ги над половин час да ми направят фактурата, и в ТМТ са ме мотали, но тия просто не знам как работят въобще.То ясно, аз не съм им интересен, но ебаси отношението където имат.
В Бургас ли това ...

Тема "Шнайдер манията по нашите земи?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: