• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
thinkpad - майстор
nv952 написа:
Абе от ташев ми е удобно.Ще потърся ама дето ще дам 3-4лв за бензин до там по добре от ташев.
Видях бушона в таблото на етажа 63А е
Пишеш, че си от Бургас. За 4лв с моята кола минавам 30км. Моля ти се. :) Не те упреквам, ти си знаеш, но цените са доста високи.
nv952 - майстор
Спама почва да ми идва в повече :rolleyes:
пп твойта кола харчи ли 14 на 100 градско?
valentino76bs - майстор
nv952 написа:
Тинки
като лоялен клиент ползвам 3 процента отстъпка от всички цени в ташев и доставката ми е безплатна до офиса в магазина им който ми е на 1 км от нас :)
Шнайдер манията по нашите земи :)
Ето ти цени на АББ В НИКИКА /също са правени в бг/

МАП SH 201 C 6...........4,26 лв.
МАП SH 201 C 10.........3,74 лв.
МАП SH 201 C 16.........3,74 лв.
МАП SH 201 C 20.........3,74 лв.
МАП SH 201 C 25.........3,74 лв.
МАП SH 201 C 32.........3,74 лв.
МАП SH 201 C 40.........4,48 лв.
МАП S 201 C 50...........8,15 лв.
МАП S 201 C 63...........9,41 лв.
nv952 - майстор
:shock: Ок ще отида пък да видим дали ще стане нещо.
https://plus.google.com/117998693980311 ... l=bg&hl=bg
Много ясно че шнайдер няма да взема от ония сините.Оранжевото е много по яко.
Последна промяна от nv952 на вт яну 27, 2015 7:43 pm, променено общо 1 път.
krasi92 - майстор
thinkpad написа:
nv952 написа:
Абе от ташев ми е удобно.Ще потърся ама дето ще дам 3-4лв за бензин до там по добре от ташев.
Пишеш, че си от Бургас. За 4лв с моята кола минавам 30км. Моля ти се. :) Не те упреквам, ти си знаеш, но цените са доста високи.
thinkpad-ти да не си случайно от Габрово.За 5 лева ще се издушите казал катаджията на водача дет си сложил и колана докато кара.
valentino76bs - майстор
nv952 написа:
:shock: Ок ще отида пък да видим дали ще стане нещо.
https://plus.google.com/117998693980311 ... l=bg&hl=bg
Много ясно че шнайдер няма да взема от ония сините.Оранжевото е много по яко.
Те тея сините са елмарк :) не са шнайдер ,а за оранжевия шнайдер нещо лично мен не ме кефи много от отдавна.С черния палец е по добре ,казват че той не се прави в България ама е на по висока цена.
Освен Мерцедес има и АУДИ,Бентли и т.н.....
Последна промяна от valentino76bs на вт яну 27, 2015 7:49 pm, променено общо 1 път.
thinkpad - майстор
nv952 написа:
:shock: Ок ще отида пък да видим дали ще стане нещо..
Виж и ТМТ-то. Според мен ще бъдеш приятно изненадан. А иначе с тоя списък си почти готов.
krasi92 написа:
thinkpad-ти да не си случайно от Габрово.За 5 лева ще се издушите казал катаджията на водача дет си сложил и колана докато кара.
Не съм от Габрово. За сметка на това не давам за едно нещо повече пари, отколкото то струва. От този дълъг списък, който го е харесвал Nv, можеше да спести значими пари, ако беше избрал магазин, където продават същото, но по-евтино.
nv952 написа:
Не. Като ходя в покрайнините, не минавам през баш центъра, да се набутам в най-големите задръствания покрай Свободният, където не знам какво точно правят, но яко нервят с изчаквания по 20 минути на тоя проклет светофар.
nv952 - майстор
nv952 написа:
Не. Като ходя в покрайнините, не минавам през баш центъра, да се набутам в най-големите задръствания покрай Свободният, където не знам какво точно правят, но яко нервят с изчаквания по 20 минути на тоя проклет светофар.[/quote]
Правят автогара или нещо такова, ама не знам кой малоумник го измисли тва...
http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=2347584
hidrazin - майстор
nv952 написа:
Ама какъв е предпазителя? Ако е автоматичен виж с каква крива са сложили. Предполагам е С.
Тогава в твоето табло слагаш 50А.
:partyman:
thinkpad - майстор
hidrazin написа:
Тогава в твоето табло слагаш 50А.
Ама няма да може да точи колкото с 63А и да си превишава партидата. Може да иска да включи и някой 11kW проточен бойлер, като в една друга тема. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Подмяна на апартаментно табло с 6 авт. прекъсвача." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: