nv952 написа:Абе от ташев ми е удобно.Ще потърся ама дето ще дам 3-4лв за бензин до там по добре от ташев.Пишеш, че си от Бургас. За 4лв с моята кола минавам 30км. Моля ти се.
Видях бушона в таблото на етажа 63А е

nv952 написа:Абе от ташев ми е удобно.Ще потърся ама дето ще дам 3-4лв за бензин до там по добре от ташев.Пишеш, че си от Бургас. За 4лв с моята кола минавам 30км. Моля ти се.
Видях бушона в таблото на етажа 63А е
nv952 написа:ТинкиШнайдер манията по нашите земи
като лоялен клиент ползвам 3 процента отстъпка от всички цени в ташев и доставката ми е безплатна до офиса в магазина им който ми е на 1 км от нас
thinkpad написа:thinkpad-ти да не си случайно от Габрово.За 5 лева ще се издушите казал катаджията на водача дет си сложил и колана докато кара.nv952 написа:Абе от ташев ми е удобно.Ще потърся ама дето ще дам 3-4лв за бензин до там по добре от ташев.Пишеш, че си от Бургас. За 4лв с моята кола минавам 30км. Моля ти се.
Видях бушона в таблото на етажа 63А еНе те упреквам, ти си знаеш, но цените са доста високи.
nv952 написа:Те тея сините са елмаркОк ще отида пък да видим дали ще стане нещо.
https://plus.google.com/117998693980311 ... l=bg&hl=bg
Много ясно че шнайдер няма да взема от ония сините.Оранжевото е много по яко.
nv952 написа:Виж и ТМТ-то. Според мен ще бъдеш приятно изненадан. А иначе с тоя списък си почти готов.Ок ще отида пък да видим дали ще стане нещо..
krasi92 написа: thinkpad-ти да не си случайно от Габрово.За 5 лева ще се издушите казал катаджията на водача дет си сложил и колана докато кара.Не съм от Габрово. За сметка на това не давам за едно нещо повече пари, отколкото то струва. От този дълъг списък, който го е харесвал Nv, можеше да спести значими пари, ако беше избрал магазин, където продават същото, но по-евтино.
nv952 написа: пп твойта кола харчи ли 14 на 100 градско?Не. Като ходя в покрайнините, не минавам през баш центъра, да се набутам в най-големите задръствания покрай Свободният, където не знам какво точно правят, но яко нервят с изчаквания по 20 минути на тоя проклет светофар.
nv952 написа: пп твойта кола харчи ли 14 на 100 градско?Не. Като ходя в покрайнините, не минавам през баш центъра, да се набутам в най-големите задръствания покрай Свободният, където не знам какво точно правят, но яко нервят с изчаквания по 20 минути на тоя проклет светофар.[/quote]
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: