Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
hidrazin - майстор
FM STEREO написа:
Какъв обхват има дистанционното?
Специално това му дават 15 метра ама е първото ми попаднало. Има и с доста по-голям обхват.
:partyman:
FM STEREO - специалист
Идеално ще му свършат работа,щом има и с по голям обхват още по добре,добър вариант за външно осветление.
Whitesnake - специалист
Аз не бих го купил. Нестандартни изпълнения трябва да се избягват. Ако утре това нещо се развали и се случи, че няма вече такъв модел, който да може да използва това дистанционно или въобще няма подобен модел, който да може да се намери, човекът остава в безизходица.
hidrazin - майстор
Ами ти не би го купил. Аз пък бих го купил. Каквото и да му стане мога да си го ремонтирам.
Пък нека питащия сам да прецени дали толкова иска да управлява двете ламби поотделно и кое му е по-изгодно - къртене или дистанционно.
Понякога, когато не е мислено при строителството така се получава. В тези случай често нестандартните решения са по-изгодния вариант.
:partyman:
Whitesnake - специалист
hidrazin написа:
Ами ти не би го купил. Аз пък бих го купил. Каквото и да му стане мога да си го ремонтирам.
Наясно си, че не всяка повреда може да бъде ремонтирана, а в някои случаи може да не остане нищо, което можеш да ремонтираш. Понякога съм правил нестандартни изпълнения и после често съм съжалявал, защото се оказва след определено време че нямаш под ръка консумативи, резервни части или цели модули за смяна. За това по-добре сега малко да го заболи авторът, отколкото после да си бие главата в стената.

Тема "Кабел за външна лампа?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: