Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Kirilpm - специалист
hidrazin написа:
Да, там е с левче по-евтин.
:partyman:
Не ме разбирай погрешно не търся по-евтиния,стана ми смешно,че след дълго лутане това на което попаднах съвсем случайно през темата на колега от форума,излезе най-близкия аналог на съветския ключ,зарядното го имам от много време,но заради липсата на ключ и мързел да оправя съществуващия си стои разглобено.
valentino76bs - майстор
Ако не си го поръчал отиди до Филкаб и си го вземи!
Kirilpm - специалист
Можеш ли да споделиш къде се намира Филкаб,не съм пазарувал оттам а ми е много по-лесно оттам да го взема
valentino76bs - майстор
Kirilpm написа:
Можеш ли да споделиш къде се намира Филкаб,не съм пазарувал оттам а ми е много по-лесно оттам да го взема
Имат сайт ,преди да стигнеш по пътя ти са елма,дикса,тмт.кабел комерс

Току що проверих във филкаб свършил бил ,в четвъртък следобяд щели да заредят !
Kirilpm - специалист
Заработи гадинката,добре че около празниците има повече свободно време.Аналозите на съветския ключ не се събират по никакъв начин в кутията,без да се налага шев и кройка.Та се наех да го разглобя,да махна старите пъпки,където са сериозно нагорели и да запоя нови.Използвах стар контактор с посребрени пъпки за донор и мисля че след тази интервенция ще е вечно.Схемата,която съм качил не отговря на истината,сканираната схема на колегата,който е писал след мен е вярна,по нея наредих изводите.Благодаря на всички отзовали се,след празниците ще кача някоя снимка,ако случайно някой се сблъска със същото чудо.
toolegittoquit - майстор
Ако пъпките са нагорели, защо си мислиш, че няма да имаш проблеми с новите, при това запоени? Това са различни метали с различни коефициенти на температурно разширение. Да не се окаже, че пъпките ще изпаднат някой ден. Ключове с повредени контакти се заменят с нови.
Kirilpm - специалист
Защото са малко по-големи в диаметър,по-качествени като изработка и най-вече са проверени едни 30тина години във времето,свалих ги от работил контактор с изгоряла бобина.А когато изпадат след запояването със сребърен припой ще те извикам да им се порадваш :) Весели празници.

Тема "Превлключвател ПКУ3 може ли да се намери в България" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: