Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
последните две мнения напълно съвпадат с моето .. Това за гръмогевицата го казах на шега ... когато се полагаше кабела над него има замазка , хидроизолационен материал и плочки . Хората правещи хидроизолацията ме увериха , че ще измажат и ще извадят съответно пироните с които закрепих кабела . После ме нямаше и не знам какво са направили ...
Christo - майстор
Има една съседна тема, коментирахме настървено "ЗА" и "ПРОТИВ" мостовите кабели. Много са удобни мостоваците за закрепване с пиронче по средата! Баш където най-не трябва!
Кики - специалист
Umrialkon написа:
. Хората правещи хидроизолацията ме увериха , че ще измажат и ще извадят съответно пироните с които закрепих кабела
Ай на бас че не са махнали пироните, и защо изобщо си ползвал пирони?
Christo написа:
Има една съседна тема, коментирахме настървено "ЗА" и "ПРОТИВ" мостовите кабели. Много са удобни мостоваците за закрепване с пиронче по средата! Баш където най-не трябва!
Напълно съм съгласен и я четох ... но там почти нямах избор , защото търсех най - бързото и съответно удобно решение за майсторите на хидроизолация , но явно се предоверих ... Те изрично ме предупредиха аз да не измазвам нищо защото тяхната гаранция отпада ... Възможно е и като са нагрявали хартията която лепиха също да има известен принос ... Като изключим излишните нападки , мненията са ни еднопосочни ...
Кики - специалист
извинявам се за тройния пост ама нещо тъчпада на лаптопа ми се е-ава и мултиплицира командите. Моля някой модератор да коригира белята!
Кики написа:
Umrialkon написа:
. Хората правещи хидроизолацията ме увериха , че ще измажат и ще извадят съответно пироните с които закрепих кабела
Ай на бас че не са махнали пироните, и защо изобщо си ползвал пирони?
абе махали са ама тук там ... явно ... :x така или иначе проблема ще го реша
krasi92 - майстор
Почвай на ново инсталацията нема кво да се чешеш след като първия път не си го направил успешно имаш право на втори опит.
ktamen - специалист
Umrialkon написа:
така или иначе проблема ще го реша
Направи това, което ти писах на предната страница за акумулатора :!: :!: :!: И напиши резултата :!:
99% че нямаш никакъв проблем и изолацията на всички жици си е в отлично състояние.
krasi92 - майстор
И защо му падат бушоните като няма проблем според теб.
nikolovvd - майстор
krasi92 написа:
И защо му падат бушоните
Това е от гравитацията! :lol:

Тема "Голям проблем !!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: