Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
jordanvass - майстор
tzetz009 написа:
Димирането е вредно за джоба ми с некви ст'инки , плащам си и така искам ! " . :partyman: :!:
Димиране не се прави само за икономия на електроенергия, а и за създаване на някакъв комфорт. Не винаги ти трябва максимална светлина. Понякога се налага и да затъмниш обстановката. :wink:
tzetz009 - специалист
Естествено романтика в хола , а не романтика в тоалетната , и не споря ! Но като минете четир'сетака и почнете да сте недоскив в сумрака ще Ви писне от всякакво стиймпънк осветление ! :-D
reevil - специалист
Повиках неволята и вземах един турски димер макел серия дефне и работата заспа ;)
DundyTheCroc - майстор
reevil написа:
Повиках неволята и вземах един турски димер макел серия дефне и работата заспа ;)
Супер, трябва и аз да ги тествам, а някой да е пробвал на Елмарк димерите за LED от серията City?
DundyTheCroc написа:
Типичен български форум, ти питаш как да си решиш проблема, някой ти обяснява колко си тъп :-D
Аз проблема с димирането си го реших като разделих осветлението на няколко кръга, ама ми беше интересно защо не се получи.
В този сайт можете да намерите димируеми драйвери и всичко останало за вашето лед осветление ....

http://stratuslight.com/category/128/di ... yveri.html

Тема "Препоръчайте димер за лед осветление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: