Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
shadow__01 - майстор
На всички ни е ясно, че автора има два проблема:
1. Не може да пише на кирилица!
2. Не може да си настрои термичната защита в пускателя.
Последна промяна от shadow__01 на ср дек 07, 2016 11:49 pm, променено общо 1 път.
nikolov333 - майстор
Ааааа...три неща са. На мен ми стана ясно и че не може да си мели ситно царевицата..основния проблем го пропусна.
sstefanov - майстор
Не разбрах какви проблеми има автора, тъй като не разбирам на какъв език пише. Даже и гугъл преводача не успя да ми го преведе.
tzetz009 - специалист
Всички могат да разчетат "шлякавица" !!! И стига сте се "правили" , малко мозъчен фитнес няма да Ви навреди !!! :-D

Всъщност проблема на " ei toz mom4e " е чисто механически ! :partyman:
hidrazin - майстор
Е да, всички ама тези всички нямат зор.
А който има зор трябва да покаже поне малко уважение към тези дето биха му помогнали.
Да не говоря че тоя съвсем изчезна. Явно не му е спешно.
:partyman:
zdravcho - специалист
tzetz009 написа:
Всички могат да разчетат "шлякавица" !!! И стига сте се "правили" , малко мозъчен фитнес няма да Ви навреди !!!
То по тази логика примерно и всички могат да си пускат мигачите като ще завиват на някъде или ще предприемат маневра, ама не го правят(а са длъжни). Е за това сме ная тоя хал...
tzetz009 - специалист
А по една друга логика първи в борбата срещу "шлякавицата" трябва да са мобилните оператори !!!!! Те я създадоха и още Ви пращат SMS-си , които не можете да разчетете( :lьge: :lьge: :lьge: )

Приятен ден ! :partyman:
sstefanov - майстор
Направо ги трия такива смс-и!

(странно е, че темата още не е изтрита)
FM STEREO - специалист
Dichkata1234 написа:
Parvo motora e 4kw 3000 yborota izpolzvam go za fyrajomelka v nachaloto polzvah pyskatel 16a izogorq sled tova slojih 25a pyskatel i na nego izgorq kontaktora predpazitela predi puskovoto mie 16a bihteli mi kazali kvae e prichinata dami gori kontaktora .imam tri prekasvaniq na kabela ot predpazitela kato sledva parvo prekasvane shtepsal .vtoro prekasvane na tri metra klemored i na deset metra klemored i kontakt Kogato pysna da melq carevica s kochan nqma problem pochna da melq sled tova po sitno i op kontaktora gori kazaha mi da sam kupil ot shnaider kontaktor
превод:Първо мотора е 4kw 3000 оборота използувам го за фуражомелка в началото ползвах пускател 16а изгоря след това сложих 25а пускател и на него изгоря контактора предпазитела преди пусковото ми е 16а бихте ли ми казали каква е причината да ми гори контактора, имам три прекъсвания на кабела от предпазитела като следва първо прекъсване штепсел,второ прекъсване на три метра клеморед и на десет метра клеморед и контакт Когато пусна да меля царевица с кочан няма проблем почна да меля след това по ситно и оп контактора гори казаха ми да съм купил от шнайдер контактор
stoy@n - специалист
sstefanov написа:
....странно е, че темата още не е изтрита
Аааа в този форум глупости не се трият! [-X

Тема "Zdraveite parvo problem imam s kontaktora" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: