Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
lov - майстор
Може и на две години да са ти казали. :lol: При мен я изкара 3-4 месеца я не. И резервните дето ги продават са абсолютен боклук. Активната им площ в поне с 1/3 по малко и като се задънят с прах направо се пръскат. Купих няколко такива филтъра и след това се отказах. Оринах хартията и си нареждам едни дунапренови филтърчета. Малко по шумна става ама на баба яга се оказа е не им пречел шума като си чистела :lol: Знам че уж хваща най финните частици ама баба ми и прахосмукачка не е имала и все с метлата е карала. :-D
nikolov333 - майстор
А сега си представете живота, без интернет, мобилен телефон и компютъра.. Преди мобилните, като търсеха баща ми по работа на домашния, записвахме кой го търси през деня и вечерта им се обаждаше, разбира се, ако са си у тях.. :-D
hidrazin - майстор
nikolov333 написа:
А сега си представете живота, без интернет, мобилен телефон и компютъра..
И какъв е проблема да си го представя?
И не е невъзможно пак да останем без тези неща. :?
:partyman:
P.S. Интернет е с главна буква.
toolegittoquit - майстор
nikolov333 написа:
Ха дано..Ама надали.. :-D
И тогава губиш връзка към света и към децентрализирана база от информация. Няма човек на света, който да знае повече от всички книги и материали, публикувани в Интернет. Които между другото дават и възможност за бързо търсене.
В такъв случай хоризонта на човек ясно се стеснява до знания и умения за оцеляване и първа необходимост. И се връщаме в занаятчийския строй, където някой прави грънци 50 години и нищо друго, защото няма кой да го научи и не може да намери информация как се прави друго.
Не е случайно, че днес едно дете може да работи по-добре на съвременните технологии и знае всичките нови игрички по-добре от тебе.
marian1 - майстор
Chefo77 написа:
marian1 написа:
Айде не ми ги хвалете вашите :lol:
Ей това е моята https://www.myrobotcenter.eu/en/neato-botvac-connected когато и вие научите вашите сами да чистят тогава ще продължим :lol: :lol: :lol:
Това нещо кучето ще го побърка точно на втория ден. :lol: :lol: :lol:
моето за сега не и обръща внимание.....
hidrazin - майстор
toolegittoquit написа:
Не е случайно, че днес едно дете може да работи по-добре на съвременните технологии и знае всичките нови игрички по-добре от тебе.
Простотии както винаги... Знае игричките ама иначе е пълен малоумник.
И не, не може да работи като хората защото е захлупен като бурканче от лютеница.
Ако търсиш явни примери за такива - ми погледни в огледалото бе...
toolegittoquit - майстор
hidrazin написа:
Знае игричките ама иначе е пълен малоумник.
Какво да работи? Децата на 12 години имат курсове по програмиране в училище. 10-ти клас в гимназията е минало офиса, поне 3 програмни езика и отделно знае игричките и фотошопа. А ти навремето знаеше ли ги?
hidrazin - майстор
Е и??? Пак си остава малоумник. Не ми трябва фотошоп и игричките за да си върша работата.
И на никой не му трябват игричките!!! Смешник....
То тези дето проектират автомобили, ракети, оръжия, стоки за бита, машини.... все от Интернет са се научили...
Ама не - четат, учат, пак четат и пак учат. Ама не от тъпия фейс или от Интернет....
Щото там пълно с малоумници....
Ааааа... и когато (не казвам евентуално) изчезне Интернет, такива шушляци ще оцелеят ... колко?
Едва ли повече от седмица (много оптимистично).
Те просто са непригодни за оцеляване и са обречени...
Chefo77 - майстор
lov написа:
Може и на две години да са ти казали. :lol: При мен я изкара 3-4 месеца я не. И резервните дето ги продават са абсолютен боклук. Активната им площ в поне с 1/3 по малко и като се задънят с прах направо се пръскат. Купих няколко такива филтъра и след това се отказах. Оринах хартията и си нареждам едни дунапренови филтърчета. Малко по шумна става ама на баба яга се оказа е не им пречел шума като си чистела :lol: Знам че уж хваща най финните частици ама баба ми и прахосмукачка не е имала и все с метлата е карала. :-D
Сетих се - не съм го сменял, защото го мия :)
Заедно с контейнера - нищо, че пише да не се мие. Филтърът се разглобява, от две части е - дунапренена и пластмасова.

Тема "Ремонт на прахосмукачка Samsung SC4035.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: