• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
gogo7777 написа:
Паценце, правиш ли сметка, че момето е платила веднъж за тези уреди. Да ги зареже там и тука да си купи нови ли? Прекалено много ти висят таш...те та да си на всяка тема дупка.
Не исках да влизам в подробности за цени и загуби, но ме предизвиквате. Та така-хладилникът ни е GE 25 cu ft вместимост и струваше 1700 ам. пари, сега мога да го продам най-много за 200, сушилнята е Whirlpool-купена за 500, продажна цена сега-под 200, пералня-LG, 700 $ срещу 200, прахосмукачка Bissell-200 $ срещу-подарък или на гараж пазпродажба за 20 и така нататък. Нямам намерение да се оплаквам, само исках съвет от специалист какъв трансформатор да си купя, защото не разбирам тази материя :?: . Ще ви бъда благодарна да ми посочите марка и мощност за трансформатор или кой би ми го изработил срещу определено заплащане и доставка във Варна или да го взема от адрес пак във Варна. Благодаря за вниманието и отделеното време да четете и коментирате споделеното от мене.
Бъдете здрави. 8-[
gogo7777 - майстор
Остави трансформатора. Иначе аз бих ти навил или продал такъв, но това не е най-интелигентното решение.
gogo7777 написа:
Остави трансформатора. Иначе аз бих ти навил или продал такъв, но това не е най-интелигентното решение.
Вашето предложение е... #-o
Virtex - майстор
JULIA_0714 написа:
Вземете какво е съвместимо с родният/европейски стандарт. Ако има 120V/220V уреди ще са много по-добре от колкото само 110V.

Не знам каква е ефективността на трансформаторите и дали ще си заслужава в дългосрочен вариант да се използва от към разходи. Някои запознат може да каже, понеже не е само изработката/закупуването им. Да кажем за прахосмукачка не е идейно, но хладилник примерно би трябвало да е ОК като неподвижен уред ако не се счита ефективността/загубите на трансформатора.

Пресметнете колко ще струва пренасянето и евентуални модификации ( ако някои може да каже ) и дали няма да е по-добре да се вземе от тук по-висок клас техника. Има Miele, има и Bosch, които надали ще отстъпят на американските продукти.

Лично съм фен на добре направени уреди и такива има доста в щатите, но и тук има много кадърно направени. Да, платени са веднъж, но надали ще сте ги вземали с идеята да карат вечно.

По-скоро помислете за "дребните" и съвместими неща като запълване на контейнерите.

Ако изпитвате затруднения с запълването на обема може да се помогне :-D Това разбира се в кръга на шегата :)

-------------

Иначе темата е разчистена от offtopic / spam-a, ако някои има желание може да използва функцията "докладвай" за по-адекватни мерки :)
gogo7777 - майстор
Пич, не ми мести и трий мненията. :cool: Разбирам, че се мъчиш нещо да цензурираш, но не прекалявай.....опознай събеседниците и тогава преценявай МОДЕРАТОРЕ.
Virtex - майстор
"Пич", не се тормози за преценките на другите, а за своите :cool:

Разбирам, че се опитваш да пишеш нещо, но има и изрази, които няма да бъдат толерирани :)
gogo7777 - майстор
Аз за преценките на другите не се притеснявам. Изразите имат своята тежест и ТЕ са част от речта. Не ми обяснявай кое, как, защо, моля. Давай го по-неглиже и всичко ще е ОК. Евала, че само ти се грижиш за форума, но усети действителноста.... :wink:

ПП...как да отговоря на онова леке, като си му пратил поста /и моя/ някъде на майната си?
gogo7777 - майстор
JULIA_0714 написа:
gogo7777 написа:
......да прецените сама кое ще е изгодно за Вас. Дали ще инвестирате в това, което вече имате или да си купите ново в БГ. Вие най-добре знаете колко ЩЕ ВИ струва ....
Virtex - майстор
gogo7777 написа:
Не ми обяснявай кое, как, защо, моля.
В заблуда си, че имам желание да обяснявам. Просто казвам :)
gogo7777 написа:
ПП...как да отговоря на онова леке, като си му пратил поста /и моя/ някъде на майната си?
Нужно ли е да му отговаряш след като мнението му го няма ?

Иначе може да си направите тема да пишете вътре кой какво мисли за другия. Гледам има някакво напрежение при plamen6703, което скоро може да му изиграе лоша шега :)
GalinBelos - специалист
seawolf написа:
Пламене, пералня и миялна "Бош" донесени от Америка и на сервизи ги носих и купувах глупости за тях и даваха грешки като работят. Продадох ги в ОЛХ и си купих други от БГ, само пари за глупости изхарчих.

Юлия, не донасяй такива уреди, ще имаш големи ядове като мен, послущай ме минал съм по този път.
Юлия , послушай този човек , няма да сгрешиш . Умния се учи от грешките на другите , гупака само от своите си . Древна мъдрост .
Нямам намерение да се оплаквам, само исках съвет от специалист какъв трансформатор да си купя, защото не разбирам тази материя
Работата няма да стане само с един трансформатор . Трябват ви отделни трансформатори за всеки електроуред .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "Ел.уреди американски стандарт в БГ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: