preslav написа:Всъщност АВР не "самоделен". Първо направихме чертеж който е подобен на фабричните АВР с които идват генераторите и с които се узаконяват. Схемата е така направена че да пасне към повечето генератори които се предлагат у нас и на които AMF панела се намира в генератора.petromaniq66 написа:Темата обаче ме провокира да задам тук-таме няколко въпроса и се оказа, че не може просто да си цопнеш едно генераторче под навеса - не съм чел нормативната уредба, но поне така ми твърдят, че монтажа трябва да е съгласуван с енергото и логиката е доста проста - може токът да е спрян от енергото за ремонт или обслужване т.е. някъде по трасето някой ще пипа жиците, а не се знае самоделният ти АВР на къде ще пуска ток.
Това за което ти споменаваш може да се случи при контакторни АВР табла които нямат механична блокировка. Тогава е възможно и двата контактора да са включени едновременно и генератора да върне ток по мрежата.
И ето тук идва голямото предимство на моторната задвижка тип changeover. Понеже тя е подобна на 3 позицонен ум-шалтер 1-0-2, при нея няма как да си в позиция 1 и 2 едновременно. Физически е невзможно. Освен това сигналите за превкючване които дват от AMF панела за позициониране в 1 и 2 са блокирани от маломощни контактори които имат електрическа и механична блокировка. По този начин няма опасност АВР да получи едновременно сигнал да бъде в позиция 1 и 2.
Другото предимство е че при нужда може ръчно да превключиш АВР в която искаш позиция, точно като Ум-шалтер. Това става много лесно и бързо. С преместване на палеца изключваш управлението от гнератора, вкарваш ключа закачен под АВР и въртиш в желаната позиция. Това с контакторен АВР никога не можеш да го направиш. Там примерно, ако загубиш управление от контролера или изгори бобината на котвата (случвало се при фабрични контактори АВР които са близко до трафопост) контакторите изключват и оставаш без ток. Тоест, увисваш като "прани гащи". Е, някой имат в ГРТ монтиран байпас на табло АВР, но това са единични случай.
Последна промяна от Sirius9 на чет ное 23, 2017 11:51 pm, променено общо 2 пъти.