Тогава явно филтъра за фини частици преди такъв клапан си е силно препоръчителен..и колкото по-близо до клапана е монтиран, толкова по-добре, защото аз пък съм взел подобен 3/4" клапан за спиране на водата след водомера при евентоална авария, като мисля да монтирам датчици под пералнята, мивките и ваната, но не съм го монтирал все още.. viewtopic.php?f=11&t=57178&start=20#p865589
nikolov333 написа:Тогава явно филтъра за фини частици преди такъв клапан си е силно препоръчителен..и колкото по-близо до клапана е монтиран, толкова по-добре, защото аз пък съм взел подобен 3/4" клапан за спиране на водата след водомера при евентоална авария, като мисля да монтирам датчици под пералнята, мивките и ваната, но не съм го монтирал все още.. viewtopic.php?f=11&t=57178&start=20#p865589Дали е близо или далеч все тая но и не трябва човек да се вманичва чак толкова. При мен имам един стандартен филтър след водомера и каквото е рекъл господ. Ако има да става ще стане. Всъщност бях го монтирал преди водомера но специалистите вдигнаха една гюролтия че не можело така. Нямало как да го пломбират и съм щял да крада вода.

А относно датчици за влага. И аз се бях засили да слагам. По точно сложих но понеже съм с плочки в кухнята и със сифони и се сещай какво се получи след като жената решила да измие пода с маркуча.