krasiorocknroll написа:Аз не бих си монтирал такова нещо.
Защо?
На мен ми ги монтираха но още не могат да ми пуснат тока навсякъде. Няколко ДТЗ изключват веднага при вкл. на консуматори.
krasiorocknroll написа:Аз не бих си монтирал такова нещо.
LazarGanev написа:Какво да направя - да прекъсна и нулата ли - знам, че не трябва, ама и така не става?Не прекъсвай нищо. Провери си внимателно инсталацията. Вероятно фазата и нулата са обърнати някъде по кутиите.
LazarGanev написа:На мен ми ги монтираха но още не могат да ми пуснат тока навсякъде. Няколко ДТЗ изключват веднага при вкл. на консуматори.Не е нормално да изключва. Провери си инсталацията.
LazarGanev написа:За да не пускам нова тема, ще питам тук: Случи ми се вчера - в гараж има прекаран наскоро ток, като фазата минава през панцер(автоматичен превключвател. Вчера включвам в контакта електрожен(при изключен панцер) и от корпуса ме прасна ток! Пробвах с фазомер - фазаДай малко обяснение? Този ланцер(предпазител) за тока на целия гараж ли е?Или само на контакта?! Не съм замервал с волтмер. Включих панцера и фазата от корпуса изчезна, така, че си работих спокойно. Какво да направя - да прекъсна и нулата ли - знам, че не трябва, ама и така не става?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: