Не съм сигурен дали ще е добре в подобни случаи да се намесват модератори. Необходимо е, мисля, пишещите да "модерираме" репликите си, преди да ги пишем и "пуснем".

ky-kyy написа: никога да не попадате на човек, който да ви вземе парите, извършвайки дейност, допитвайки се до чичко гуглю.Тука не съм много съгласен
Принципът на Питър: За всяка работа на света съществува човек, който не може да я върши. И точно този човек успява да достигне и да остане на тази длъжност.Демек, автора на темаа, е достигнал своето ниво на некомпетентност. Ето това се опитвам да обясня. Че няма как, човек да знае и може всичко. Но когато работи една работа и идея си няма, за какво иде реч, но си получава заплатата и пита из целия интернет - "Абе, дават ми едни пари, ама идея си нямам, за какво"
чет мар 21, 2019 10:36 pmHursa написа: Та значи – ако човека е некомпетентен, нека си остане невеж по въпроса ...Ми да се запише в някое училище и да се образова. Или да чете. Кой го спира???
чет мар 21, 2019 10:36 pmHursa написа: Не разбирам такава логика, но пък това съвсем не е единственото, което не разбирам.Това последното е пределно ясно и не е от вчера или днес...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: