Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Hursa - майстор
Не съм сигурен дали ще е добре в подобни случаи да се намесват модератори. Необходимо е, мисля, пишещите да "модерираме" репликите си, преди да ги пишем и "пуснем".
nikolov333 - майстор
Освен със знания, "проблема" е до възпитание и манталитет, а за комплексите дума да не отваряме.. :-D
ky-kyy - майстор
Както съм невъзпитан и пълен с комплекси, по махленски, ще ви пожелая, никога да не попадате на човек, който да ви вземе парите, извършвайки дейност, допитвайки се до чичко гуглю. Недай се Бпже, да ви лекува подобен....Па оплачете се на арменския поп, ако искате ;)
nikolov333 - майстор
То да си само ти.. Здраве. :-D :lol: :lol:
DMN - майстор
ky-kyy написа:
никога да не попадате на човек, който да ви вземе парите, извършвайки дейност, допитвайки се до чичко гуглю.
Тука не съм много съгласен :) .
Чичкото е носител на огромна информация. Ако някой ми каже, че не ползва Чичкото в работата си, каквато и да е тя, ще го сметна за ограничен и неспособен да се развива човек в днешно време.
Според мен проблемът е, не че ползва Чичкото, а доколко успява човек да разбере и осмисли тази информация дадена му от Чичкото и да отсее зърното от плявата :) .
:partyman:
ky-kyy - майстор
Абе хора.....явно аз не мога да обясня.....Ще се опитам, с принципа на Питър:
Принципът на Питър: За всяка работа на света съществува човек, който не може да я върши. И точно този човек успява да достигне и да остане на тази длъжност.
Демек, автора на темаа, е достигнал своето ниво на некомпетентност. Ето това се опитвам да обясня. Че няма как, човек да знае и може всичко. Но когато работи една работа и идея си няма, за какво иде реч, но си получава заплатата и пита из целия интернет - "Абе, дават ми едни пари, ама идея си нямам, за какво"
И накрая, кукуту виновен....баси :?
DMN - майстор
ky-kyy написа:
принципа на Питър:
Ясно бре, човек :) Ама тука не важи принципът Питър, а принципът на Хитър Петър :-D .
Hursa - майстор
Та значи – ако човека е некомпетентен, нека си остане невеж по въпроса – да го коментираме, без да му отговаряме. Да не би да се минем, споделяйки това, което знаем.
Не разбирам такава логика, но пък това съвсем не е единственото, което не разбирам. Мен ме интересува до колко ми е любопитна темата, до колко е интересен въпроса и обсъждането му. А компетентността на питащия си е негов проблем.
hidrazin - майстор
чет мар 21, 2019 10:36 pmHursa написа:
Та значи – ако човека е некомпетентен, нека си остане невеж по въпроса ...
Ми да се запише в някое училище и да се образова. Или да чете. Кой го спира???
Форумите са последното място където ще престане да е невеж.
чет мар 21, 2019 10:36 pmHursa написа:
Не разбирам такава логика, но пък това съвсем не е единственото, което не разбирам.
Това последното е пределно ясно и не е от вчера или днес...
Хайде сега да разберем какво полезно получи питащия (по-точно питащата) от постовете на Hursa ???
Отговор - НИЩО !!! Кръгла НУЛА!!!
Пък и на първа и втора страница от постовете има достатъчно писано за да си отговори на въпроса...
nikolov333 - майстор
Дайте да не се засягаме, поне лично аз говоря по принцип от наблюденията ми по форумите и не съм имал предвид конкретно теб.. Предполагам и Hursa, говори "по принцип", понеже нямам впечатления, да е с"критичен" характер.. :-D

Тема "Трифазни електродвигатели." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: