• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
DMN - майстор
iliya_i написа:
Мерил го е с мултицет от 5 лева и съответно е отчел тока му на празен ход.
Ако е мерил с мултицет от 5 лв. съответно нищо не е отчел, защото повечето такива мултицети нямат обхват за променлив ток.
:partyman:
pvk1967 - специалист
Нека да уточним, че не съм във форума, за да ми казва, който и да е какъв съм глупак..., аз ако знам за какво иде реч няма да задавам тези въпроси...! Мултицета ми не е от 5 лв., и да е толкова не знам какво значение има това...!? Последните няколко поста са въпроси на които вече съм отговорил...!? Ако някой иска нещо конкретно да направя нека каже какво и как..., а не да гадая, аз още в началото писах, че съм на Вие с токовете...!
DMN - майстор
pvk1967 написа:
Последните няколко поста са въпроси на които вече съм отговорил...!?
На този отговори ли?
Lutchezar написа:
Има ли някакви данни за трансформатора?
Етикет, табелка, надпис?
А на този?
DMN написа:
Това 0.05 какво е?
Някоя снимчица на трафа и мултицета може ли?
pvk1967 - специалист
Два пъти писах и не знам защо не ми излиза поста, че трафа ми е правен и изпитван във ВТУ Русе по поръчка за целта и просто досега работех във друг град и затова не съм имал такива проблеми! Снимка може, но утре!
pvk1967 - специалист
Също писах, че в момента на заварката, на положение 10 А ми изписва "-0,05"! Има го по горе!
Lutchezar - майстор
ср юли 31, 2019 9:31 pmpvk1967 написа:
....
трафа ми е правен
....
Тогава може би имате някакви данни за намотките?
DMN - майстор
Искаш да кажеш, че досега си работил на друго място и не е имало проблем с падането на напрежението?
Извинявай, ама трябва да ти вадим думите с ченгел...
Ако си нямал проблем на друго място, а само тук, ами явно проблема е в мрежата и инсталацията, а не в трафа...
pvk1967 написа:
Също писах, че в момента на заварката, на положение 10 А ми изписва "-0,05"! Има го по горе!
То на положение хубаво, ама какво, как и къде си мерил, един господ знае...
А по време на заварката, ама хич не може да се верни тия стойности, ама хич...

gogo7777 - майстор
Всичко си ти е наред. Не чети повече глупостите, а си заварявай спокойно.

ПП....тук разбираме от бойлери и от "лабава нула....някъде по трасето" :)
Lutchezar - майстор
Ако преди си е работело, възможно ли е при транспортирането да има разместен контакт или нещо да е дало на късо?

Допълнено: А тези от съответната катедра в ТУ-Русе със сигурност най-добре ще знаят в коя посока да се копае за проблема...
pvk1967 - специалист
Преди работех в една вилна зона и в радиус от 200-300 метра нямаше жива душа...! А сега имам спалня на съседи на 3 метра от прозореца на работилницата ми и хората освен че слушат контактора и се мръщят на дискотеката в дома им...! А иначе апарата си работи както преди....! На старото място също мигаше осветлението ми, но нямаше кой да каже на друго място как е...!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

Тема "Правен апарат за точкова заварка консумира много ток при работа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: