На кого ще платите. Екипите са с джипиес на колите си, не могат по свое желание да отидат до някой трафопост за смяна на предпазител. Те отиват само на места на които са изпратени, на чужд трафопост няма да отидат, или ако отидат и бъдат засечени, ще бъдат санкционирани. Освен на четири очи, да се разбереш с някой от тях, който извънработно време, с частната си кола, да дойде и Ви свърши работата, но и той извън колата, би разполагал с това, които всеки би разполагал. Така че. за времената, за които пишете, отдавна безвъзвратно са отминали.
Така, въпросът беше конкретен - за червеното палче - дали е тип "автоматичен"(след разтоварване на мрежата и изключване) може да се "включи"
или е "изгорял" и трябва да се купува нов !
Имаше само 1 отговор, че е изгорял ! МОЛЯ ЗА ДРУГИ КОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ ОТНОСНО ПРЕДПАЗИТЕЛЯ И ЧЕРВЕНОТО ПАЛЧЕ
Понеже предположих, че ще има множество писания извън въпроса за предпазителя, Беше написано:
"Разбира се, при всички случаи ще иска изключване (разединяване) преди предпазителя, разтоварване и т.н."
Трафопоста е моя собственост и в качеството си на такъв, имам право да влизам там, още повече съм завършил ОТЕА "С.М.Киров", специалност ЕЦМС, въпреки това, нямам голяма практика по специалността, и нямам намерения да се катеря и сменям предпазители, въпреки, че ми е добре известно как се сменя и какава е опасността от волтова дъга, ТЕОРЕТИЧНО КАК СЕ СМЕНЯ, какви са реалните опасности и тн.
И да повторя МОЛЯ ЗА ДРУГИ КОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ ОТНОСНО ПРЕДПАЗИТЕЛЯ И ЧЕРВЕНОТО ПАЛЧЕ
Качвам снимки на предпазителя
Ако има някой желаещ от региона на Монтана, може да го смени срещу заплащане! (Моля да остави тел. за връзка ! )